Restaurangbesök!

Många tycks se restaurangbesök som en stor utmaning. Man vet inte innehållet, posrtionsstorlekar osv. Jag själv tycks dock aldrig ha haft problem med det. Tycker om att äta på restaurang. Det är vardagslyx i mina ögon och något jag gärna gör. Brukar se det som en frihet att faktiskt inte veta. Friskt eller sjukt? Jag vet inte. För frågan är; hade jag ätit det om jag faktiskt visste vad det innehöll? 
Det har fortfarande vart jag som har haft kontrollen när vi äter ute. Oftast är det jag som har fått välja restaurang och jag har även valt den mat jag har velat ha. 
 
En av veckans utmaningar kommer därför att vara följande:
Ska gå med en vän/familj till en restaurang de väljer. Kommer inte ha ett smack att säga till om.
Ska även låta någon annan välja mat från menyn. Åter igen – kommer inte ha ett smack att säga till om.
 
Farligt eller bra? Utmanande och spännande skulle jag vilja påstå. Får se hur det går. Dock kommer det att ske inom vissa ramar. Vissa saker går liksom inte bara för sig. Undra vad det blir.. hoppas det blir något som jag hade valt, om jag bara vågat.
 
Jumboräkor i gräddig kokosmjölk med potatis och curry. (Något av det bästa jag smakat)

Det blir oftast samma när jag väljer mat på restaurang. Ibland det säkra före det osäkra – men inte alltid. Den här gången hoppas jag på att det blir det osäkra. Annars äre inget kul!
 
Tycker ni kan haka på min lilla utmaning. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0