Sommarstället, fast i kylan.

Efter några stopp på vägen ut har jag äntligen landat på favoritstället. Tjörn. Tog med mig pappsen till ett lunchställe precis i min smak också. Man måste bara älska bufféer. Älskar´t! 
Fick bli en lunch bestående av; soppa, ett kilo ingefära typ. (Ja, alltså jag skojar inte..), sushi i alla dess former, thaifärs (fortfarande en kärlek till köttfärssås), kyckling, wokade grönisar, mer wok och ännu mer sushi. Ja, det var väl allt! 
Hade ett långt samtal om "mitt liv" (haha) under tiden vi åt. Sådant stressar mig inte längre. Tidigare hade jag blivit distraherad av att snacka om sådant vid en måltid. Men nu är det liksom tvärtom.
Lagom tills vi hade pratat klart så hade jag ätit upp, trodde jag. Blev bara så trött på livet, på situationen och på allt. Så det fick bli en stor omgång till. Den fjärde för att vara exakt. 
 
 
Ikväll ska jag träffa en killkompis som jag inte träffat sedan i somras. Rätt längesedan. Ska bli kul! Och senare kommer hela familjen ut och då blir det kvällsmys med god mat. Har hittat gömman av påskäggen också.. nåja, fyllningen till påskäggen. ;) 
Men med tanke på att inte jag är här ute och firar påsk iår så tänke jag att jag kunde få det där ägget lite tidigre. Som ikväll... 


Kommentarer
Hanna

Haha, var nyss och letade påskägg jag med. Riktigt trevlig fyllning där också! :D

2013-03-28 @ 18:46:04
URL: http://klockanhalvtre.blogg.se
J

Vore jättesnällt om du lade in ett gott ord:) hoppas du har en fin kväll med la familia :)

2013-03-28 @ 21:19:29
URL: http://thejen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0