Veckostart!

En hel dag har susat förbi och det känns inte som jag har hunnit med ett dugg. Fast tänka sig, det har jag. Var uppe tidigt och åt god frukost med fina syskonen. Kul att ha dem hemma igen, trots att det bara är för några dagar. Sedan tog jag tåget till Göteborg. Underbart vårväder. Kallt så in i bomben, men fint!
När jag satt på tåget insåg jag dock min stora tabbde. Minus på tågkortet och plånkan var glömd hemma. "Nu kommer jag varken hem eller kan äta mat", tänkte jag. 
Lotto när man lyckas hitta ett annat kort i jackan och några sedlar gömda i innefickan. Så jag fick mat idag också. ;) Lucky me! Godaste på länge dessutom. 
 
Bra möte förövrigt. Som alltid. Vet dock inte vad jag vill längre. Behöver hjälp att ta mig framåt men samtidigt vet jag inte vad som kan hjälpa mig på riktigt. Tror mest jag behöver känna lite mersmak på livet för att känna vad jag går miste om. Och det får jag varje dag..så det kanske inte ärdär skon klämmer trots allt!
 
Jag bad om extra ingefära. Och det fick jag! 
 
Lyckan var total när jag fyndade världens största ingefärsburk i en asiatisk butik för tjugo små kronor. Kan man ha ingefära på mackan tro? Värt att prova.
Kom hem, åt fruktsallad och åkte och handlade. Ikväll väntar räkfrossa. Måndagslyx. Rostade mackor, räkor, goda röror och mango. Kanske lite ägg på det också, sen är jag nöjd. 
 
Ha en fin kväll och hoppas att er veckostart har vart fin. Puss
 
 
 
 
 


Kommentarer
Jeanette

Vart köpte du sushin?? Ser mycket goood ut! :D

Svar: Ett sushiställe vid Nordstan! :)
Cecilia

2013-03-12 @ 08:11:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0