24 Maj.

Vår & försommar. 
Bästa tiden på året för mig. Jag minns förra året då jag klättrade på väggarna här hemma den här tiden av året. Jag var så in i bomben rastlös, trots att jag hade saker för mig. I vanliga fall brukar jag inte tycka om den här årstiden, alls. Jag brukar känna mig stressad över att göra saker och klarar inte av att sitta inne om det är sol ute.
 
Men jag tror att jag kände mig så rastlös just för att jag inte orkade. Jag ville sitta inne, men tillät mig inte. Förbannade mig själv över att orken inte fanns.
Men i år känner jag mig piggare. Jag orkar mer.. och orkar jag inte, ja då gör jag heller ingenting. Lyssnar på kroppens mående från dag till dag. Och det är precis det som håller i längden. 
 
Love it. 
 
Fredag. Ska snart åka och öppna på jobbet och jag slutar relativt tidigt. Det kan bara betyda en sak; Fredagslurre på stan. Sedan får jag se vart helgen för mig. I morgon blir det i allafall födelsedagsfirande med massa vänner. 
 
Hoppas ni får en fin dag mina vänner. Kram, puss & kärlek. 


Kommentarer
Vargflickan.

Åh vad gott!

2013-05-24 @ 20:51:27
URL: http://wolfwhisper.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0