9 Maj – Tjörn.

..och jag som trodde att matdrömmarna var försvunna. Ack så fel man kan ha! Dags att plöja sig igenom en och annan sak så man kan få sova lite gott om nätterna istället. 
Undra varför man drömmer om saker man vill prova. Och det är heller inte så att det är "förbjudna" saker. Hjärnan är en klurig manick som jag inte förstår mig på ibland.
 
Skönt att vakna upp i lite annan miljö. Det ger mig ny energi. Det räcker med att komma hit, till Tjörn, som fortfarande är mitt hem för att många rutiner ska lyckas brytas. 
Ska snart pallara mig upp för frukost. Sedan blir det en tur till stan. Och ikväll är det fullt hus här hemma med hela familjen + ett gäng till. Ska försöka ladda upp batterierna inför de kommande dagarna som innebär tio timmars jobb varje dag också.. huh. Orkar-liksom-inte-riktigt.
 
 
Dagens Horoskop.
Du tar känslorna på allvar idag och är beredd att kämpa för att få tag i det du behöver.
Du anar att nya tider stundar och är beredd att sträcka dig ut till andra.
 
Nu kurrar magen – dags för frukost. Och när kylen ekar tomt för tillfället så får man ta vad som erbjuds. Och idag innebär det bland annat rostmackor med ost verkar det som. Inte mig emot, faktiskt!
Ha en fin dag allesemmans. Är ni lediga idag föresten? Vad ska ni syssla med? Kram.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0