Chokladgröt + Jordnötssmör.

Jag erkänner; det tog emot en aning att variera frukosten i morses. (haha). Men jag kände att det var lika bra att variera nu, på direkten. Annars finns risken att jag hamnar i samma banor som alltid. Inget fel med det, men det är ju alltid kul med lite variation!
Finns ju så mycket gott som jag vill prova och som jag tänker att jag ska prova. Men så sitter jag plötsligt där med min vanliga skål, morgon som kväll – dag efter dag.
 
Köpte ju en burk jordnöttsmör igår. Och som jag har förstått det så ska det passa utmärkt tillsammans med gröt. Så frukosten fick kort och gott bli just gröt. Fast på mitt sätt. Lite sötare och lite godare än plain havregrynsgröt. Och vem tackar nej till en "chokladpaj" till frukost? 
 
Ugnsbakad chokladgröt med keso + jordnötssmör.

Okej, jordnötssmöret då?
 
Att äta direkt ur burken som det är – Nejnej. Inget för mig.
En klick på gröten – Helt okej. Aningen mastigt, men god och krämig smak. 
 
Kan hända att det blev lite mycket efterrätt med både choklad och nötsmör på morgonen. Fast det gick ner, inget snack om saken! God start på dagen. Och föresten. Tack för alla tips på vad jag kan ha nötsmöret till. Ska nog försöka plöja mig igenom ett och annat alternativ. Näst på tur är mackor med banan, nötsmör + kokos. 
 
Puss
 


Kommentarer
ljudetavregn.blogg.se

Hur gör man ugnsbakad gröt? Och en choklad sådan, är det gott? Jag som är väldigt fast i mina mackor och fil med frukt och allbran..

Svar: Ska slänge upp recept. :D Haha. Jag har också vart fast, så det är lugnt ;)
Cecilia

2013-05-02 @ 15:18:33
URL: http://ljudetavregn.blogg.se/
Sandra

Åh jag älskar att äta green choice crunchy jordnötssmör direkt ur burken. Nom nom! Ett tips är att dippa äpple & morötter i det också :)

2013-05-02 @ 16:20:48
URL: http://www.saaka.blogg.se
helene

Åh! Ser jättemumsigt ut! Ska nog också prova med jordnötssmör på gröten nån dag^^ Kanske blandar den med sylten...

2013-05-02 @ 16:53:19
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Elin

Nu ska du få höra. Min mamma köpte massa jordgubbar till mig idag, hon vet hur man vinner mitt hjärta. Hahah!!!
Och din frulle, jag måste säga att den ser god ut! Tyvärr har jag väldigt svårt för jordnötssmör, men man får kanske lära sig? :-)

Svar: Drömmen!!! Åt jordgubbar tre gånger om dagen på resan och snart är det sommar. Och vad innebär det? Att vi plockar jordgubbar varannan dag :D ÅH vad jag längtar.
Visst såg den god ut! :) Har du provat jordnötssmör och i så fall till vad ? :)) Jag tyckte det var gott. Men blev inte sådär frälst som resten av världen.
Cecilia

2013-05-02 @ 20:16:20
Elin

Underbart ju, bästa med sommaren (förutom solen när den väljer att titta fram).
Jag har testat det som sås, vilket jag tyckte smakade konstigt bara! Sen så till äpplen som alla äääälskar, men jag tycker bara det förstör... Och på mackan, ingen hit där heller tycker jag. Men jag lär mig kanske att gilla det nån gång? Haha :)

2013-05-02 @ 20:22:10
Anonym

Härligt att du kan variera! Men så pytteliten portion? :( din kropp behöver betydligt mer för att må bra.

Svar: Det är en normalportion! :)
Cecilia

2013-05-02 @ 21:22:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0