Chokladkaka, någon?

Finfin dag i Götet. Och dötid på tåget resulterade till massa receptletande. Bästa tidsfördrivet. Har länge sett recept på nyttiga brownies som cirkluerar runt på internet. "Ska det vara, så ska det vara", tänker säkert många. Är man sötsugen så ska man bota sötsuget med riktiga saker är det många som tycker.
Men om den blir lika god så skadar det väl inte att få i sig lite nyttigheter på köpet. Don´t you think?
 
 
 
Resultatet – Prottekaka

Det blev ett gott ihopsläng må ni tro. En sockerfri kaka med bönor som grund. Tyckte att det lät helskumt med bönor i något som ska klassas som en kaka. Dock kände man inte av smaken av bönorna. Den smakade mest choklad
 
Fungerar till mer än bara kaffet. Som en lyxig del av frukosten eller kanske som mellanmål. Och då den var en proteinbomb så uppskattades den även av mina träningsfreaks här hemma. 
 
Bra jobbat Cecilia, bra jobbat.


Kommentarer
ljudetavregn.blogg.se

Bönor och choklad? Det låter en aning skumt måste jag säga, men smaken är som baken hehe. Har inte riktigt vågat mig på att baka, då jag känner att man faktisk ska smaka det man bakar, för att baka åt andra och se på är ju bara ett sjukt beteende. Därför har jag hoppat att baka själv än så länge...

Svar: Det var minst sagt spännande. :D Haha. Klart att du ska våga smaka det du bakar tjejen :) Man ska äta för kroppen OCH för själen. Minst lika viktigt!
Cecilia

2013-05-21 @ 21:38:52
URL: http://ljudetavregn.blogg.se/
helene

Bönor i kaka; låter som det perfekta nyttiga mjölet ;) Har faktiskt funderat på det. Kan tänka mig att kakan blev supergod!!

2013-05-21 @ 22:34:51
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
helene

Din kommentar om att jag kanske sparar mig, gav mig massor med insikter! Imorgon blir det ändring minsann! I alla fall om jag vaknar på samma sida som idag:P Hoppas inte personlighet nummer två får för sig att ta över tyglarna...

2013-05-21 @ 23:31:37
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
BusinessBird

Coolt! Nyttigt och chokladigt.

2013-05-22 @ 00:19:15
URL: http://vivelafrance.blogg.se/
Hanna

Herregud, vad tror du jag bakade för första gången igår? Black bean brownies! Vad är oddsen att vi får för oss att göra detta på samma dag?!

2013-05-22 @ 08:36:26
URL: http://halsopalatset.blogg.se/
Anonym

Ååå, vad gott det låter! Om du delar med dig av receptet vore det jättesnällt!!! Tack i förhand! Styrkekram<3

2013-05-22 @ 09:15:37
jonna

Åh! Skulle du kunna lägga upp receptet är du jättesnäll?? :)

Svar: Det kommer! :)
Cecilia

2013-05-22 @ 18:19:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0