Det viskas.

Färgerna skvallrar om att det snart är sommar. Att fota är ett utav de bästa tidsfördriven jag vet. Man skapar och är kreativ. Man går ut och letar efter saker som man egentligen inte tänker på. Nåja, blommorna ser vi väl.. men ni förstår vad jag menar! 
 
Ni kanske undrar hur det går med mitt fotoföretag? Det undrar dock jag med. Lagt det lite på isen. Orkar inte riktigt. Jag kan vara jäkligt diciplinerad när det gäller många saker. Men när det kommer till saker som jag inte måste göra, så kan jag nog vara latast i världen. 
Har fått sålt en del tavlor under året. När vi var nere i Kina så hängde mina tavlor lite varstans bland olika levrantörer och på olika kontor. Det var roligt att se! Har faktiskt fått en fotobeställning i sommar. Betalt på dit och hem-resan + tavlan. Sådant tycker vi om! 
 
 
Nog för att jag älskar fotografering. Men det kan lätt komma till en gräns där jag känner för mycket press. Och att känna press över yttligare en sak, företaget, är det sista jag behöver. 
Jag vill fota för att det är kul, inte för att jag måste. Då blir det genast inte samma grej! 
 
Har ni någon hobby som ni tycker extra mycket om?
 


Kommentarer
Anonym

Men Gud vad coolt att se sina egna tavlor i Kina!! Du kan väl visa lite bilder på tavlor som du har gjort här i bloggen, vore kul:)

Svar: Absolut! :D
Cecilia

2013-05-23 @ 12:08:21
Anna

Men åh så fina! Du är ju superduktig! Jag vill se meeerrr!!! Kan man beställa bilder från dig också? I sånna fall har du en kund ;)

2013-05-23 @ 21:44:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0