Dumma dumma 11 Maj.

Dumma, dumma som plötsligt får mig att känna att det går för fort fram.
Dumma, dumma som låter mitt mående styras av positiva siffror. 
 
Det är bara en känsla. Sunt förnuft. Det pendlar. Detta är ju bra
 
Jag är alltid noggrann med att inte lyssna till fel sida. Men är det någon gång jag är extra jäkla noggrann så är det dagar precis som denna. Lätt att slukas med och svårare att gå emot än man tror. 
Men går man inte emot idag så går man förmodligen inte emot i morgon heller. Det blir svårare ju längre man väntar. Därför väntar jag inte en sekund och skjuter därför undan dummetankarna och gör precis tvärtom. 
Min kloka sidare är starkare, så är det bara! Jobbet ska ändå göras. 
 
 
Jobb 11.30 - 21. Lång dag för mig. Springer runt hela dagen och får inte många lugna sekunder. (Längtar redan hem till soffan ikväll..) Men nu är det dags för frukost. Har den senaste tiden varierat mig mer än vad jag gjort på flera år känns det som. Okej, kanske inte.. Men idag blir det gröt igen! Idag smaksätts den med blåbär och vanilj. Och så blir det vanligt, hederligt köpebröd vid sidan av. Och färsk ananas och melon. Sedan ska jag nog vara redo för lite jobb minsann! Och lunchen...en sub på jobbet. 
 
Hoppas ni får en fin dag mina vänner. Hoppas ni är lediga och njuter. Kram och Puss. 


Kommentarer
Helene

Tur att du har jobbet, så blir det inte lika lätt att fokusera på de dumma tankarna. Kram!

2013-05-11 @ 10:22:33
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
beayourdreams.blogg.se

Bästa är alltid att skjuta bort de dumma tankarna. De är ju bara där för att håna dig, få dig att vända ryggen åt det som egentligen är bra. Kämpa på!
Åh gröt med blåbär och vanilj lät väldigt mums! Kokar du med blåbär och vaniljpulver då? I så fall hur mycket? :D Sub <3

Sv: Vet du vad? Du är minst lika vacker. <3

2013-05-11 @ 10:34:32
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
A

Fina du hoppas att det blir en bra dag i alla fall. Låt inte den dumma siffran styra dig! Jag har varit sjuk i så otroligt många år och det beror helt och hållet på att jag skjutit allt på framtiden och backat på grund av siffror. "imorgon" tänker jag- och sen blir det inte av. Så står man där och stampar år ut och år in. Jag tror det är helt rätt att som du tänka att man ska göra precis tvärtemot rädslan. Se varje hinder som en chans att lära sig nytt och bli starkare i sig själv. Du kommer att fixa det här och jag håller alla tummar för dig att du får ett possitivt beslut. Kram

Svar: Fick tankarna distraherade av jobb. Så tankarna lyckades jag få undan. Precis smällt i mig ett stort (!!) kvällis för att gå emot det där lilla extra. Precis som man ska!
Men vet du.. det är aldrig för sent för att göra om – och göra rätt. Det finns en morgondag. Det finns det alltid. Men varför vänta? Varför inte förändra nu?

Tusen tack. Ha en fin kväll. Kram till dig!
Cecilia

2013-05-11 @ 11:35:19
Sara

Du har så rätt - gå emot idag, direkt. Detaljer bara svårare imorgon annars. När jag skriver detta till dig så inser jag att jag måste våga gå emot själv idag också! Var en "jobbig" dag igår när jag åt fritt och hade utmaningar och det ska inte kompenseras för det idag!
Kramar

2013-05-11 @ 14:19:30
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.se/
Ida

Vill bara skicka en stor kram till dig! Du liksom går från klarhet till klarhet och du växer som människa!
Jobbet ska göras, det kan inte gå för fort-en fungerande kropp, ork, glädje och Livet kan väl aldrig komma fort nog!
Att be om hjälp är väl den största hjälpen du kan ge dig själv!
Efter att ja följt din blogg i månader, år, så inspirerar du mig fortfarande, ger hopp och kloka tankar att reflektera över!
Jag är GLAD att jag fått /får följa din resa, din vardag, dina steg!
TACK! och tusen stärkande kramar till dig

2013-05-11 @ 15:36:13
URL: http://Skeptisk.blogg.se
S

Det är rätt knäppt att några siffror kan styra och påverka oss så mycket! Det kan få läget att förändras på ett kick. Det har styrt mig och mina val så många gånger...Tänk att ett nummer kan vara så viktigt, det är ju rätt sjukt när man tänker efter. Vår vilja och vårt förnuft ska vara starkare än siffrorna som du säger! Bra att du gör tvärt om vad tankarna säger, det är dem valen vi måste göra om vi vill bli helt fria! :)

Svar: Det är så fel. En siffra är bara en siffra.. INGET annat. Det säger INGET om vem man är. Man får tänka sundare än så :) Det klarar vi! :)
Cecilia

2013-05-11 @ 16:14:19
URL: http://ljudetavregn.blogg.se/
Elin

Du ska veta att man känner sig lite stolt att läsa bloggen, att ha fått följa med på en resa som man ser går framåt! Det ska du ha credd för! Och ja, man kan mer än vad man tror!
Sen att du äter gröt, det värmer i mitt gröthjärta! Borde även säga att jag fick ett 6-pack med cola light igår i present av en kär vän och två chokladkakor (med vuxenchoklad, dvs. Mörk choklad). Det är ju lite roligt, haha :)

Svar: Du är så snäll. Tack!! Ibland känns det inte som man gör annat än att stå och stampa.. men jag antar att det händer lite trots allt! Ja, kan du fatta? Jag, Cecilia, äter gröt. Och jag älskar det! Kul med lite variation. ;)

Åh, vilken lyckost du är. :D Men då kanske jag ska säga att jag köpte en TVÅLITERS-cola på väg hem från jobbet? Slå den du. Haha. Kram.
Cecilia

2013-05-11 @ 17:23:09
Elin

Haha, nä jag kan knappt fatta det! Du kommer tvinga på dina barn gröt i framtiden med frasen "det är ju jäääättegott, prova nu!", haha!

Hrm, låter inte fel det heller. En riktigt kall. Det är inte mycket som slår det. Det skulle isf vara glass (mmmm), jordgubbar (oxå mmm) eller kakor (typ ballerina eller cookies, alltså mmmmmm!!!). Haha, fullt normalt att längta efter det utan anledning. Jag är lite av ett kakmonster, eller det är den där sista delen av mig som ingen riktigt vet om på riktigt!! Nu vet ju du och resten av världen men ändå! :))

Svar: Nejdu. Mina barn ska vara exemplariska. Dvs äta YOGHURT med hemmagjord müsli. Så det så! ;)
Glass och jordgubbar. Där fick du mig. Men när det kommer till kakor.. njah. Jag är mer småplockstjejen. Nötter, smågodis och okej.. pistagebullar. haha.
På tal om kakor. Har med mig tjugofem kakor från subway hem till familjen. Det är folk som kommer in och vill köpa den degen till och med.. Så jag antar att de är rätt goda :))
Cecilia

2013-05-11 @ 21:29:18
Elin

Haha, såklart dom ska. Huuuur kunde jag ens tänka något annat? ;)
Ahaa, men det är tur vi gillar olika. Mer kakor till mig, hehe :) smågodis har jag en tendens att tröttna på lite snabbt tyvärr. Fast jag ska inte såga dina favoriter, för både godis och nötter är gott!
Hahah, köpa degen? Har aldrig haft den tanken ens! Det borde ju bara vara att googla så hittar man något liknande? :) fy tusan så gott för familjen!!! :-)

2013-05-11 @ 22:08:08
Mikis

Du är så fantastiskt bra som kämpar <3 Det är tufft, men det kommer att vara SÅ värt det!! Jag tycker att jag själv har kommit ganska långt nu, och just nu känner jag mig mer fri och lycklig än på länge...!! :) Och det är så härligt! Du kanske ska låta bli att väga dig, så att du inte behöver se och låta dig påverkas av siffrorna på vågen? Tusen kramar och lycka till! <3

2013-05-12 @ 16:34:38
URL: http://mikis.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0