En melodi.

Hej vänner.

Har haft en okej dag. Bättre än igår. Har ägnat mig åt jobb i några timmar och efter det åkte jag hem och lagade lunch. Satt ut på gräsmattan och åt i värmen. (Och bland alla myror..). Blev en enkel lunch så kvällsmålet får bli desto större. Märker direkt på mitt mående när det har blivit för lite under dagen. Och det är så inte värt det. Rejält är en melodi som passar min kropp. 
Annars har jag ägnat dagen åt att gå på stan med mamma. Har även bakat nytt bröd. Baserat på sojabönor. Det var ingen höjdare ska jag säga er. Men den som inte provar får heller inte veta. Det får nog åka i sopen!
 
Är ledig i morgon. Och på onsdag.. ja, då får jag äntligen veta allt. Dvs hur kommande tiden kommer att se ut för mig. Nervös, glad och förväntansfull.  
 
 
Livet har stått lite på paus ett tag. Känns inte som jag har så mycket att erbjuda. Vill egentligen bara ta för mig. Men jag orkar liksom inte. Är trött. Och samtidigt som jag ofta stirrar och är i någon slags bubbla så har jag heller aldrig varit så öppen som nu. Hänger det i hop tro?
 
Något ni vill veta mer av? Något önskeinlägg
 
Nåja. Precis kommit hem och nu är det matdags. Hoppas ni får er en finfin kväll vänner. Kram
 


Kommentarer
Anonym

kommer du att dela med dig här om vad som bestäms på onsdag? Det är skönt att få läsa dina djupa tankar du haft de senaste dagarna, det är så skönt för sådana som mig, som har kommit lite längre än du o insett, att även du börjar inse efter att ha levt i en mer sjuk bubbla. Heja dig Cecilia!!
Du är en riktig kämpe!!
KRAMAR

Svar: Självklart kommer jag det!! :) Hoppas du mår bra. Kram!
Cecilia

2013-05-27 @ 19:39:38
Ebba

Hejar på dig!

Kanske ett inlägg om din ätstörningshistorik? Men om du inte vill så är det okej :)

2013-05-27 @ 21:31:42
URL: http://mayfrihet.blogg.se
Daniella 🌙

Gud vad du är fin!

2013-05-27 @ 22:04:49
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Elin

Skönt att du börjar hitta tillbaka till det bättre måendet! Och ledig, det är precis vad jag oxå är. Guuuud vad vi ska ha tid för instagram nu (jag hänger där liiiiiite för mkt!), haha :) hoppas även att "nyheterna" i livet blir positiva och speciellt i längden!! :D

Svar: Haha, instagram är beroendeframkallande – ingen tvekan. :D Gud va du gottar dig med lediga dagar :DDD Lyxx!
Cecilia

2013-05-27 @ 22:30:24
Elin

Haha, testar på lyxlivet! ;) har inget kvar i skolan att göra så är ledig istället (har inga lektioner med andra ord)

Hmm, har funderat lite på vad som önskas i bloggen. Kanske att du delar med dig av diverse favoriter (allt från mat, fika, godis, dryck, resemål, affär, etc) och tankar kring din resa (resor) med äs :)

2013-05-28 @ 19:07:29
angelicagranen93

Drömmar

2013-05-29 @ 07:01:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0