Ett litet (god)morgon.

Godmorgon måndag. Godmorgon ny vecka. Godmorgon tidigt jobb
Gårdagen blev ett big nono. Oacceptabelt, från min sida! Jag vet att jag är stark. Men jag vet även att jag kan vara ganska lättpåverkad av andra. Det är inte okej. Men ibland går det inte att låta bli. 
Tappade motivationen en aning igår. Men det betyder inte att jag tar ut det på maten nu för tiden. Snarare tvärtom. Hade en toppenbra matdag. Bästa på länge. Grillade lax, färskpotatis osv. Och gårdagens kvällis blev lite av en buffé. 
 
Nog om det. Det är ju en ny dag nu för tusan. Alla möjligheter för en liten nystart. Det får man varje morgon när man vakar tycker jag. Och varje morgon får man även äta favoritmålet. Kan inte bli så dåligt då. 
 
L-o-v-e in a bowl.
 
Smakrikt och färggrant. Och chokladsås på morgonen? Haha. Ja, tänka sig.. det passar mina smaklökar alldeles utmärkt. Rostad macka + färsk frukt. Kalas! (Skinka, keso och saltgurka..prova)

Det finns rätt mycket jag hade velat skrika ut till världen idag. Hela kroppen gör uppror och jag har tusen känslor som bubblar i kroppen. Inte bara känslor. Det är frågor, väntan, mer frågor och så lite längtan
Ska ta och fylla magen med lite mat och sedan blir det jobb! Tydligen slutar jag tidigare än väntat idag.. rätt härligt. Hem och äta lunch och sedan ska jag nog ta mig iväg till Ikea. :)
 
Så länge – ha en bra start på veckan vänner. Kram, puss & kram. 


Kommentarer
juliajensen.se

Vad var det som hände igår som inte var bra då? "/
Kram

2013-05-27 @ 10:25:39
URL: http://juliajensen.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0