Femtonde Maj.

Godmorgon.
Jag är trött. Uppe tidigt för att öppna på jobbet idag. 
Men jag är även hemma tidigt. Lagom till lunch sådär. Och då ska jag förbi gymmet.
 
Ja.. för att drömma mig bort till stränder i ett solarium, alltså. 
 
Man hade kunnat tro att jag skulle bli sugen på träning när jag väl är besök på gymmet. Att få ta ut sig, svettas och lyfta tunga vikter. Men jag blir så osugen man kan bli. Vilket faktiskt är lite konstigt. 
Tror dock att det beror på att jag förknippar gym med dåliga tider. Har inte gymmat sedan jag tvångstränade senast. På den tiden då det gick ut för. Så allt i gymmet ger mig rysningar.. Åh. 
Något som dock ger mig spring i benen är guppiga skogar. Där trivs jag. Löpning
 
Rivstart.

Och så får jag passa på att önska er en fin dag. Onsdag och mitt i veckan. Tycker veckan kan susa förbi bäst den kan. Tålamod är inte min bästa vän. Men hey, har en fin vecka framför mig trots allt! Och jag får passa på att njuta så länge det varar.
 
Kram.
 


Kommentarer
Hanna

Känner igen känslorna kring gymmet. Jag levde på gymmet för ett år sedan när jag var inne i en väldigt osund period. Precis som för dig lockar gymmet inte alls längre nu när man brutit den onda cirkeln. Nu lockar löpning i naturen så mycket mer! Sammanträffande eller typiskt sjukt beteende? Vet inte!?

2013-05-15 @ 11:02:47
URL: http://halsopalatset.blogg.se/
Anna

Oj vad jag känner igen mig. Gymmet är för mig också sammankopplat med tvångsmässigt tränande (det som fick mig att falla tillbaka). Så jag håller mig därifrån. Skogspromenader är dock det bästa som finns :) Ha en fin dag söta du!!

Svar: Bättre att hålla sig till sådant man mår bra av! För träning utan att det känns BRA känns rätt..meningslöst! Ha en fin dag du med. Kram! :)
Cecilia

2013-05-15 @ 12:02:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0