Frukost på hemmaplan.

Halv sex klev jag upp i morses. Rätt mysigt att vara vaken så tidigt. Hör inte till vardagen, om man säger så. Kokade lite rosenté, läste ut min bok och fortsatte med uppackningen. 
 
Hade med andra ord gott om tid att ordna till en god frukost i morses. Härligt att kunna öppna kylen och välja precis vad man vill ha och är sugen på. Och idag var jag varken sugen på flottigt ägg eller sockriga flingor(Men frukt, ja det är jag alltid sugen på..)
 
Finally..<3
 
Istället lockade mackor med påläggyoghurt+müsli och frukten som blev över från fygresan. Har ni någonsin sett en sådan söt, liten mango? Den tas som sagt i en tugga. Lika god för det. Men den stillar inte mangobegäret precis. 
Kom på att jag hade en ny smak med granola i skafferiet. Så efter en full skål med yoghurt och egengjord müsli så fick jag göra plats för en ny omgång, då med Pauluns granola. Idag med smak av mullbär och kardemumma. Den föll mig i smaken, som väntat.  (TipsTips)
Magen är ett tomt hål idag. Gårdagens dumma intag satte sina spår tills idag. Det är okej. För idag ska det fyllas (och har fyllts..) med svensk husmanskost, goda mellanmål och glass i solen. 
 
Ha en bra start på en fin månad. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0