Goa ni.

Ni är för bra för att finnas på riktigt. Ville bara säga tack. 
Ska fortsätta att fylla den här bloggen med mina dagar ett tag till. Men så var det allt detta med; All in eller inget alls. Jag vet att jag kommer behöva bryta med allt
Men vem ska jag bolla idéer med , är frågan..?  Eller kan det vara bra att fortsätta? Vad tror ni?
 
Strunt i det nu kanske. Ville bara säga puss & kram & tack
 
 
Dags att åka till jobbet. (En av de sista dagarna...) Ja, tänka sig vad allt kan ta vändning. Ha en fin dag. 


Kommentarer
emma

Vore förstås intressant att få följa dina dagar där borta också. Har du tänkt låta bloggen vila?

Lycka till!
/En numera frisk och lycklig tjej

Svar: Jag funderar på det. Eller starta en ny kanske...? :) Ska tänka på det.
Cecilia

2013-05-30 @ 08:53:32
Sandra

Det känner du själv hur du gör med bloggen. Innerst inne tror jag du vet vad som är bäst för just dig. Jag har idag slutat läsa vissa bloggar och bollar tankar och funderingar med de inspirerande starka tjejer som tagit sig igenom "helvetet". Det går att bli frisk. Du är så himla klok och fin, bara det att du tar tag i detta visar vilken stark & klok tjej du är! Ha en bra dag. Kram

2013-05-30 @ 09:19:59
URL: http://www.saaka.blogg.se
lovisa

För min del är det så att jag har ett sånt behov av att skriva (för min egen skull) så jag har bloggat även de gånger jag varit ex inlagd/på behandling. Att ventilera känslor och låta tankar växa och ta form är bra för mitt mående. Men sen förbjuder jag mig själv att lägga fokus på att jobba mot behandlingen, ex på hur man ska undvika mat eller annan skit. Så det undvek jag att göra. Även fast jag ofta spyr ut fula ord om mig själv och beklagar mig över min storlek, men jag försöker att fokusera på det positiva. För min egen skull. Dessutom är det kul att gå tillbaka i arkivet och se hur man var (vem man var) i november 2012.
Lång tanke blev det här men ändå!

2013-05-30 @ 09:22:25
URL: http://vintervindar.blogg.se/
Elin

Tror det kan vara bra att fortsätta, för att få skriva av sig och sånt. Men också för dig att se tillbaka på senare och se dina framsteg. Det enda negativa med att fortsätta på en "gammal" bana, om du förstår hur jag menar?
Hoppas dagen blir bra för dig, kram!!!

Svar: Förstår vad du menar. Kanske att man ska göra en NY blogg? :) Hoppas du mår bra. Kram kram!!
Cecilia

2013-05-30 @ 09:56:13
Anonym

Tycker du ska fortsätta blogga om det inte påverkar dig negativt, men tror det är bra att ha folk att bolla med och kunna få pepp när saker känns tungt men också få beröm när du gör framsteg! <3

2013-05-30 @ 10:41:02
Angelica

Jag tycker det är väldigt kul att följa med på din resa. Men självklart om du tycker det gör dig påmind om tråkigheter ska du ta en paus från bloggen. Men om det ger dig positiv feedback så fortsätt. Till råga på allt tror jag vi bloggläsare blir väldigt glada om du stannar kvar.

2013-05-30 @ 11:14:24
URL: http://kampenmotanorexian.blogg.se
Angelica

Jag tycker det är väldigt kul att följa med på din resa. Men självklart om du tycker det gör dig påmind om tråkigheter ska du ta en paus från bloggen. Men om det ger dig positiv feedback så fortsätt. Till råga på allt tror jag vi bloggläsare blir väldigt glada om du stannar kvar.

2013-05-30 @ 11:24:52
URL: http://kampenmotanorexian.blogg.se
Anonym

Det bästa är nog att totalt bryta med allt alltså även bloggen.. Men vi vill ju gärna följa din resa och kommer sakna dig super mycket! Hoppas på en ny blogg, som du måste länka åt oss isåfall !! :) kram, lycka till tjejen!

Svar: Självklart länkar jag i såfall!! :)
Cecilia

2013-05-30 @ 17:38:17
Anna

Jag tror att det är bäst att bryta med bloggen. Att fortsätta blir ju lite som att fortsätta, hålla fast vid det som varit osv. Det är såååå lätt att man börjar påverkas av alla andra, hur de äter, tränar osv. Det kan göra att man tappar fokus på behandlingen. Om du nu ska göra detta, lägga tid och energi på det- gör det då fullt ut. Det kan krävas att man tar avstånd från det gamla då. Man kan ibland behöva bryta realtioner osv som man vet påverkar negativt. Min sjukdom har blivit värre av att jag låtit mig påverkas av tidningar, bloggar osv. När du är i behandling ta tid att göra något helt annat. Läs böcker är mitt tips. Det finns inget som hjälper mig så mycket som det. Och det kan vara romaner om man gillar det. Jag personligen finner mycket kraft i böcker om personlig utveckling, mindfullness. Om man är villig att öppna sig för nya saker- nya intressen (något annat än mat/träning) då kommer man upptäcka hur mycket spännade det finns i livet. En annan sak som jag tycker du ska passa på att göra om du får tid/ork under behandlingen är att göra kreativa saker. Börja pyssla. Hålla på med pärlor, måla, göra inspirerande collage,fota. Läs bloggar som handlar om något helt annat- som tex inredning, design, foto, resor osv. Jag brukar ta upp en resetidning ibland eller läsa om de som jobbar med att hjälpa andra för att hitta ny inspiration. Läser jag om resor väcks min lust att bli frisk- så att jag en dag ska kunna resa utan att behöva känna mig begränsad. Hade jag inte haft musik, kreativit skapande med händerna och böckerna vet jag inte hur jag skulle klara mig.
Det är så lätt att man faller tillbaka. Det kan räcka med några ord, blogginlägg osv som får en att börja vackla i beslutet att bli frisk. Det är skitsvårt, särskillt om man bloggat och läst mycket bloggar. Men jag tror det är nödvändigt att ta avstånd från träning/kost-hetsen som finns överallt. För att man själv ska kunna bli fri. Jag märker själv att jag mår bättre de dagar då jag inte läser sådant. Satsa allt på dig själv, din hälsa och att bli riktigt fri. Säg nej till det du vet kan få dig att tveka även om du tycker det är väldigt inressant med träning/kost osv.
Och om du känner ett behov av att blogga så kan du ju göra en blogg som är helt ny och som handlar om till exempel fotograferingen istället. Du är ju sjukt duktig- ta vara på det. Och du kommer ju ha möjlighet att bolla tankar med de andra som är i behandlinge- som också är där för att bli friska. Kram

Svar: Tack för din kommentar!! :)Jag vet att du har rätt. Ska man göra detta så ska man GÖRA. Bryta med allt som har med ätstörningen att göra. Bloggar, dåliga kontakter.... Det finns nog med saker man påverkas av ändå. Som tidningar osv. Man får försöka bryta det man KAN bryta.

Kanske ska lämna alla tankar åt dagboken istället! Eller som du säger; starta en ny blogg som handlar om något helt annat. Men samtidigt kan det vara skönt att få respons av bloggen och människorna som läser.

Ska leta nya intressen :) Finns ju sååå mycket annat än mat och träning. Åter igen, tack för din kommentar. Ha en fin fredagskväll. Kram! :)
Cecilia

2013-05-30 @ 21:52:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0