Lördagskvällen.

Lite sovmorgon idag åtminstånde. Söndag och dagarna tickar mot sommar
Hade en underbar kväll med vännerna igår. Lite skönt att få vara "en i mängden". Ät, skratta och umgås som vem som helst.  

Vi är ett gäng på tio-femton tjejer som har hängt ihop sedan många år tillbaka. (Och än har vi tydligen inte tröttnat). Några är dock ute i världen och far, men igår var nästan alla samlade åtminstånde. Så glad att jag har mina fina vänner, familj osv.. evigt tacksam! 
Började kvällen med den efterlängtade grillmaten. En salig buffé dukades fram. Och jag har nog förätit mig på grillade champinjoner vid det här laget. Haha. Fortsatte med spel, kubb, snack och lite melodifestivalen (såklart). 
 
Färgglatt och gott. 
+ nybakade baguetter & två stora lass kakos a lá moi.
 
Tips: Ordnade en supergod sås på tjock yoghurt och en stor klick ajvar. Gott till grillmat!
 
Hamnade i magknipa hela kvällen igår. Ser ett mönster så fort det där händer. Regelbundet, annars ballar min mage ur. Men man lär sig av sina misstag. 
Nu däremot är lilla maggen återställd och jag sitter med god frukost framför mig. Ska snart åka till jobbet. Jobbar själv hela dagen så hoppas på en lugn dag. 
 
Vad har ni för söndagsplaner? Kram.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0