Mat, dofter och klåda.

Lördag. En ledig sådan. Har vart ledig länge nu men i morgon drar det igång igen. Och som det ser ut nu så blir det en del jobb framöver. Lätt att bli bekväm när man vart ledig en längre tid, men jag ska nog komma in i det snabbt igen. 
Har hittils hängt på sjukan och fixat lite med båtarna idag. Jag har lyckats dra på mig någon allergisk reaktion. Men mot vad, det vet jag inte! Har klåda över hela kroppen. Blir helgalen! Inatt vaknade jag av att jag låg och rev mig på hela kroppen. Blööh. Har fått lite tabletter osv nu som jag hoppas ska hjälpa. Tänker alltid att det är det värsta också..
 
Precis ätit god lunch iallafall. Grillskivesäsongen har äntligen dragit igång. Dock fick det blev stekt och inte grillat idag. Lika gott för det! 
 
Jasminris, grillskivor, varm ajvarsås, stekta champinjoner/zucchini, körsbärstomater.. Tack för den säg! 
 
Blir alltid trött när jag är här ute. Havsluften? Kopplar av? Inget att tänka på? En blandning av det där gissar jag på. Ska iväg in till stan en liten stund och ikväll blir det myskväll med nybakade scones och film (och räkor blir min gissning. Och yoghurt). Lustigt hur man förknippar vissa lukter med olika årstider och tillfällen föresten.
Nybakat bröd, krabbilurer och stekt ägg är dofter jag förknippar med sommaren och vårt hus här ute. Och konstigt nog så smakar krabbilurer inte alls lika gott om man får för sig att äta det på vintern. Knepigt det där. 
 
Har ni några speciella dofter ni förknippar med tex olika årstider?
 
Hoppas ni får en fin lördag vänner. Kram från mig. 


Kommentarer
Hanna

Pepparkakslukten hör den tidiga vintern (jul) till ;)

2013-05-05 @ 07:28:04
URL: http://klockanhalvtre.blogg.se
Sofie

Gott :) va fin blogg du har :)
Grillning är ju verkligen vår, som börjar komma mer och mer nu :)

2013-05-05 @ 10:00:22
URL: http://www.highvoltage.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0