Om ni undrar..

..hur jag laddar för en fullspäckad dag så behöver ni inte undra längre. Eller rättare sagt; ni vet nog redan.
 
Dagens goda frukost. Lika stor skål med müsli som den med yoghurt.
Precis så jag vill ha det. Och hur jag smaksatte yoghurten? Med små, egenplockade jordgubbar, chokladdroppar och lite basilka på toppen. 
 
Ska snart åka tillbaka till Alingsås. Där väntar läkarbesök.
Åh, vill..men ändå..åh! Tycker inte om jobbiga frågor och granskande blickar. 
 
 
Efter läkarbesöket ska jag försöka hinna med en lunch på stan med pappsen. Och efter det blir det raka vägen till jobbet. Stänger ikväll och är inte hemma förens rätt sent. Lång dag väntar med andra ord! Kommer vara körd i huvudet ikväll. Synd för mig, för i morgon väntar en ännu längre dag. 
Raw Bite + frukt är nedpackat. Får nog bli ett tidigt mellis. Det går liksom inte att hålla fingrarna från de där barsen..
 
Hoppas ni får en lugn dag vänner. Och har ni inget att göra så får ni svänga förbi mig på jobbet så ska jag ordna er en god macka. Promise. Kram, puss & kärlek. 


Kommentarer
Anonym

Men Gud vad lite pålägg du har! Fast vi är ju olika... själv vill jag helst ha typ en halv burk keso (ok, kanske 50-75 g beroende på mackans storlek) OCH 1-2 stora skivor kalkon OCH tomat... Å andra sidan så sitter jag och äter runt müslin i yoghurten och lämnar oftast kvar på botten... Hehe.

Svar: Tycker du? Men med tanke på min müslikonsumtion så går det nog jämt ut. Haha
Cecilia

2013-05-10 @ 11:43:38
Elin

Åh, sån härlig frulle! Även härligt med lunch på stan, plus bars och frukt. Det låter som en toppendag ju. Om det känns tungt på läkarbesöket (eller efter) så kan du alltid tänka på hur bra din dag har varit i övrigt. Svårt, ja. Men utmaningar är du ju bra på!
Hoppas din dag blir så bra som möjligt iallafall! :-) kram

Svar: Den var typ..BÄST. Läkarbesöket gick bra. Lite tårar, men vi var överens! Nu är det bara att vänta yttligare. Hoppas även din dag vart fin. Är det ett födelsedagsbarn tro...? GRATTIS :) Kram.
Cecilia

2013-05-10 @ 13:35:14
J

Hur gick det idag! Kram

2013-05-10 @ 16:43:47
URL: http://thejen.blogg.se
Elin

Tur att det blev bra tillslut ändå :-)

Jajjemen, känner mig redan mycket äldre. Tack så mycket!! :D

2013-05-10 @ 21:52:45
Om müslin...

... precis vad jag menade ;) (även om jag nog överdrev en del med mitt pålägg, riktigt så är det inte... men kanske hälften, vill ha alla smaker..)

2013-05-10 @ 22:17:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0