Överbelastad hjärna – Färska vårrullar

Läkarbesök följt av möte med chefen. Efter det åtke jag och handlade. Tydligen var hjärnan så överbelastad att jag till och med hade glömt av koden till mitt bankkort. Då är det fan illa! Hade dessutom använt det bara någon timma tidigare. Ja, illa
 
Hade två hungriga (nej, tre.. jag också) personer hemma. Mat – nu, var ordern. Snabbmat. "Kina, thai, sushi, pizza, hamburgare". Ja, kinamat fick det bli. Lite mer hemmagjort bara!
Ordnade ihop färska vårrullar. Länge velat prova, men aldrig fått tummen ur. Det var ju superenkelt. Roligare än de där torra man får på restaurang, faktiskt. 
 
 
Färska vårrullar.
 
Låt oss kalla de för kycklingfyrkanter istället. Inte så snygga, men smakrika. Gjorde en god fyllning av kycklingfärs med sweet chili-sås, ingefära och soja, böngroddar, rivna morötter, lök osv.. Sedan doppade vi dem i två kalla dippsåser. 
 
En lyxigare variant av tacos. Eller en fräschare variant av snabbmat. Nästa gång ska jag kasta in dem i ugnen så de blir lite frasiga också. Kan nog vara lite godare. Och man kan ju egentligen fylla dem med vad som helst. 
 
Har ni provat att göra hemmagjorda vårrullar någon gång? (kycklingfyrkanter..) Haha. Kram.
 


Kommentarer
Mia Olsen

jag hoppas du åt mer än en vårrulle gumman.
ta hand om dig, hjärnan och din kropp behöver mer mat!

2013-05-20 @ 21:42:17
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0