Så var det med det.

Ni kan ju fråga mig vart min lediga helg tog vägen.. poff, pang och så försvann den! Inte riktigt vad jag hade planerat kanske. Får hoppa in och öppna idag igen! 
 
Men vad tusan. Godmorgon på er! Hade en underbar kväll igår med vännerna. Blev en spontan tripp ner till stan för att tillbringa några timmar på en uteservering. Satt i tunn tröja hela kvällen! Åh. Och förhoppningvis väntar en lika mysig kväll även idag. Fast då med grill. Grillad lax, potatis och grönsaksspett.. ja, det var tanken! 
 
Godmorgonskålen.
 
Sitter och äter två goda mackor, frukt och den här läckra skålen. En kopp kaffe på det också!
Idag vaknade jag inte av mig själv klockan sex vill jag lova. Var inställd på sovmorgon och kom i säng lite sent. Eller rättare sagt; Jag får inget lugn i kroppen. Det snurrar och det snurrar. Gör tusen hönor av en endaste liten fjäder och kommer aldrig till ro. Som myror. Har tokmycket att tänka på just nu känns det som. Jobb & privat. 
 
Hade jag fått så hade jag sovit hela dagen lång. Kaffe och mellanmål får agera mina bästa vänner för att hålla kroppen igång på jobbet helt enkelt. 
 
Är nog i väg hela dagen. Men förmodligen är ni ute och njuter i solen och hade ändå inte hunnit läsa mina små ord. Med andra ord – ha en fin dag! Kram.
 
 
 


Kommentarer
H

Åh jobbigt när du hade förväntat dig en ledig dag, det var du värd!!
En liten fråga, hur känner du nu inför sommaren, att man då kanske behöver visa mer hud i linnen o shorts o ibland kanske i bikini, trivs du att visa upp din kropp bland människor?
Kram på dig!!! :)

Svar: Är inte så bekväm med det – nej. men vad tusan. Alla i min omgivning vet om min situation. Och samtidigt ska man inte skämmas för vem man är. :) Men nej, så värst bekväm är jag tyvärr inte..
Cecilia

2013-05-18 @ 10:00:55
Anna

Så tråkigt att det blev extra jobb. Jag har funderat på det- varför sjukskriver du dig inte? Varken kropp eller knopp orkar för mycket. Du måste va rädd om dig själv fina du. Jag vet hur gärna man vill vara duktig och hålla igång allt som vanligt men ibland kan man behöva sätta ner foten och säga ifrån att nu orkar jag inte mer. Är man sjuk har man ju rätt mycket som florerar både i huvud och kropp. Och fysiskt sätt behöver man ju vila mer också. Det är ju ett jobb i sig att bli frisk! Hoppas du får njuta av solen lite i alla fall och grilla låter supermysigt :) Kram

Svar: Ja, det har blivit en del den här veckan!Och jag har funderat på sjukskrivning. (Många gånger) men jag vet inte om jag hade mått bra av att bara gå hemma heller. Jobbar ju som sagt inte heltid nu. Vet att man måste tänka på att ta det lugnt. Detta är som sagt ett heltidsjobb i sig.

Det belv supermysigt med grill!! :) Premiär! Ha en mysig kväll. Kram.
Cecilia

2013-05-18 @ 11:55:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0