Som en våg.

När det känns som man har blivit överkörd av en lastbil eller två. 
That´s me for the moment. 
 
De där fjuttiga timmarnas sömn jag fick i natt gjorde sitt. Övertrött på jobbet. Tröttskrattade åt allt samtidigt som jag bara ville att timmarna skulle gå. Och de gjorde de också.. jobbdagen fick sitt slut och jag gick mötte uppe M för att lucha på stan. 
Vart ovanligt trött i kroppen idag. I huvudet också för den delen. Trots att jag inte tänker och grubblar så mycket om "det där" så ligger det ändå någonstans i bakhuvudet och gnager. Hade gärna tagit mig en sovstund, men då riskerar jag ännu färre timmar i natt. Snaaart ska även jag få känna ro, det vet jag!
 
Nä, babbel. Kom och tänka på något. Något bra. Följer en del bloggar och läser runt mycket. Och det känns som att alla på något vis är på gång. Alla (många) verkar bryta upp med allt vad ätstörning heter och börjar leva livet. Alla på samma gång känns det som! Gogogo.
 

Det känns även som allas mående påverkar varandras. När någon börjar må dåligt så mår alla andra också dåligt helt plötsligt. Och när någon mår bra, ja då börjar alla inse att de kanske också skulle kunna må bra.. och börjar kämpa för det istället! Hänger ni med? Som en våg. Kanske av grupptryck. Omedvetet. Men bra i sådana fall. Om det nu är det bra måendet vi snackar om. Jag tror på mig och jag tror på er. :)
 
Överkörd var det. Skriver utan vidare eftertanke. Får se vart orken tar mig ikväll. Kanske åker iväg och har filmkväll med vännerna. Och om inte så väntar myskväll här hemma med massa god mat. Blir nog en kombo! 
 
Önskar er en fin kväll. Puss & Kärlek.


Kommentarer
Sandra

Hoppas "vågen# går över snart och att du får lite energi igen. håller med om att vi blir fler & fler som är på gång :) Jag mår bättre än aldrig förr & är så gott som frisk :)

Vilken underbar bild, lånar den:) Hoppas du itne blir allt för ledsen.

2013-05-24 @ 20:17:02
URL: http://www.saaka.blogg.se
juliajensen.se

Man får ju allt lite dåligt samvete när man skriver att man mår dåligt för man är rädd att påverka andra...
Men sen kan man samtidigt inte ljuga heller. Lite klurigt detdär..

kram

2013-05-24 @ 20:52:03
URL: http://juliajensen.se/
Linn

En riktigt positiv våg får man väl säga! :)

sv: Tack så mycket!! :)
Kommer svara på alla frågor i ett eget inlägg snart :)

2013-05-24 @ 21:48:46
URL: http://list.blogg.se
Anna

Jag håller med om att det påverkar. Det är som allt inom media, internet, tv osv. Jag tror vi påverkas mer än vad vi anar, undermedvetet. Och det har ju både sina fördelar och nackdelar. Men det viktiga är att man är ärlig tycker jag. Mår man dåligt så får man absolut skriva om det. Jag har ingen blogg, men läser andras och jag påverkas helt klart. Men det är väldigt olika beroende på vilket "mood" jag är i. Ibland kan inlägg om hur jobbigt det är få mig att kämpa lite extra. Det är verkligen olika från dag till dag och från individ till individ. Men man ska aldrig ha dåligt samvete tycker jag- oavsett om man känner sig svag eller stark. Vi har alla våra svackor. Lite av varje. Det jag gillar med din blogg är just det att du skriver om både och. Motgångar och medgångar. För det är ju så livet är. Att peppa varandra tycker jag absolut man ska göra!!

2013-05-24 @ 22:48:25
Anna

Just det- glömde skriva att jag tycker det är superbra att du tar upp detta. För blir vi medvetna om hur vi kan hjälpa varandra framåt på resan/vågen så tror jag vi kan komma långt!! Kram

2013-05-24 @ 22:54:08
Anonym

Att läsa bloggar på gott och ont men jag kan inte annat än att hålla med dig om att just nu känns det som att de flesta är på g upp! Det peppar verkligen mig också då jag själv är i den situationen. Jag ser fram emot att få följa dig nu när du på riktigt har bestämt att inte dra ut på det här mer. Redan nu tycker jag mycket om din blogg då du skriver så kloka saker! Om du går in 100% för att bli frisk så är jag övertygad om att du kommer klara det. För vad stolta vi kommer vara sen när vi har nått ända fram, det kommer bli grymt! Kram

Svar: Hoppas att alla håller fast vid detta nu! :) Livet är rätt fint, om man bara vill att det ska vara fint. Kul att du tycker om bloggen. Och följer du den ett tag till så ska du få se att även jag kommer ta mig ur detta till 100%, var så säker! :) Kämpa på. Kram till dig.
Cecilia

2013-05-25 @ 08:41:18
helene

Jag känner också igen det där med vågen! Man påverkas säkert jättemycket, fast man inte alltid tänker på det. Minns när jag var yngre och av misstag hamnade på en pro ana blogg. Började läsa och läsa, och plötsligt kände jag mig helt sjuk själv också.

2013-05-25 @ 09:03:09
URL: http://helenesoderberg.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0