Spontanitet osv.

Trots en ledig dag så har jag haft fullt upp. Det brukar bli så – ibland. Ärenden, stan, matlagning, läkare, möten.. yadayada. Har dock inte återfått min hjärnkapacitet fullt ut. Är fortfarande blank, om ni förstår. Pratar utan att tänka och lyssnar utan att egentligen lyssna. Säger samma saker om och om och kommer på mig själv med att sväva iväg bland tankarna. 
 
Men. Dagen har vart bra. Spontanitet och så vidare ni vet. Tacka ja, när man egentligen vill säga nej. Saker som man tidigare har vart van vid, just för att man vart van, spelar längre inte så stor roll. 
 
 
Orkar ni? Bra.
 
Dagens Horro:
"De planer du har förberett under lång tid är på väg att sättas i verket. Även om du fortfarande tvivlar ska du inte vänta längre. Du kommer erbjudas hjälp från alla håll.
Men du bör också vara öppen för konstruktiv kritik – den är endast avsedd att hjälpa dig.
Glöm inte bort att också ta hand om din kropp under denna period. Var noga med din kost och hitta en balans."
 
Konstruktiv kritik. Tidigare har jag vart lite av en satkäring och sagt emot allt och alla. Har trott att jag har haft rätt, när det egentligen är dom som sitter på kunskapen. De kan sig grej och de vet vad de sysslar med. Och de är där för att hjälpa, inte för göra mig illa. 
 
Ha en fin kväll vänner. Det ska jag. (Tillsammans med blåbärsglass och mackor).


Kommentarer
Mia

Hej!
Jag har en liten fråga, svara om du vill, förstår såklart om du inte vill :)
Med risk för att fråga något du redan svarat på, hur började det hela, din ätstörning, hur såg ditt liv ut före?
Tack för en superbra blogg!

Svar: Hej! :) Du får fråga hur mycket du vill!Har skrivit ett mer utförligt svar någonstans i arkivet. Men det hela började redan när jag var fjorton. (Är 21 nu..). Men där emellan har jag haft några friska år åtminstånde! :) Livet innan såg ut ungefär som nu – men med mer ork! :)

Kul att du tycker om den! :)
Cecilia

2013-05-20 @ 18:15:04
Elin

Åh, blåbärsglass är nostalgi för mig (så gammal jag lät!), minns när jag var liten och fick välja smak på kulglass då tog jag alltid en kula med blåbärsglass, en med daim och en med jordgubb oftast. Men blåbärsglass är gott (och daim, men jordgubbsglass går inte hem!)! Men detta att välja smak på glassen när man ska beställa är alltid svårt, huvudsaken är att den ligger i en bägare. Sån där våffla är ju bara onödigt ;) haha

Och dina kycklingfyrkanter(?) i inlägget under lät och såg ju riktigt goda ut!!!

Svar: Visst är det gott! Och trots att jag både älskar vanilj och jordgubbar så är det den sista smaken jag väljer. Smakar konstgjort!Helst ska det vara choklad. Med choladbitar och chokladströssel.

Vad är det du säger? Våfflan är ju det bästa ;)
Cecilia

2013-05-20 @ 22:20:38
Elin

Haha, precis så är det! Konstgjorda smaker!!!
Hehe, jaaa våfflan är inte min grej riktigt och när jag var liten påpekade jag för mamma när vi skulle köpa glass att jag ville ha glassen i en "skål" och inte som alla andra har!! Hahahah!!

2013-05-21 @ 08:59:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0