Trötthetsdöden.

Gääääsp. Dör trötthetsdöden. 
Men vilken jäkla värme. Kanske är det den som får mig trött? Eller är det bristen på sömn? Dygra fem timmar på två nätter. Och jobb på det. Och vänner. Och tankar. Haha. Livet suger musten ur mig för tillfället.
Men ikväll fylls jag av energi i form av vänner + god mat. 
 
Och jag som sa att jag inte kände hunger? Tar tillbaka det där nu. Det där återkommande hålet är tillbaka. Jag försöker fylla det så gott jag bara kan. Men när man redan ätit mycket mer än det man brukar och fortfarande inte är tillfredsställd så börjar man undra. Och jag försöker slå bort det där "mer än jag brukar" så gott jag bara kan. För kroppen behöver olika för var dag som går. Man kan omöjligt veta vad man behöver med hjälp av en förutbestämd mängd. Det håller inte! Och samtidigt vet jag nog innerst inne att jag ändå behöver mer, mer & mer. Ju mer, desto bättre. 
 
 
Mycket på jobbet idag igen. Hem för att däcka i soffan och äta mellis. Raw Bite med äpple och kanel + fruktsallad. Den var toppen! Kanske lite söt, men god
Dags att möta upp vännerna för handling. Sen blir det mys i kvällssolen hela kvällen lång. 
 
Hoppas ni får en bra kväll. Kram!
 
 
 


Kommentarer
juliajensen.se

Har du testat alla rawbite nu? Vilken tycker du är godast? :))

2013-05-18 @ 21:25:02
URL: http://juliajensen.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0