En fjäril.

Lördag.
 
Tröttade ut mig i morses. Vaknade med en jäkla energi och spring i benen. Så direkt efter frukost tog jag cykelt till andra sidan stan för att kolla lite i en Second hand-butik. Fick med mig lite smått och gott hem. Bla en helt underbar rosa/vit/blommig kimonoliknande sak. Lite väl somrig, men fortfarande fin!
 
Tog mig även in till torgdagen. Älskar torghandel! Så mysigt. Träffade på ett stort gäng som var på svensexa. De gick runt med stora skyltar där det typ stod; Massage 5kr, ansiktsmålning 10kr...osv. Och ja, i sådana lägen är jag den som är den. Haha. Kan ju för tusan inte låta bli att nappa på sådant fjant. Och jag var även den enda som faktiskt vågade nappa verkade som. Hade för tusan publik på tjugo pers runt mig. Haha. Sådan är jag. Man får väl roa sig bäst man kan när man är på vift på egen hand. Och jag måste sä
ga att det blev rätt grymt med tanke på den alkoholmängden min sminkör hade i kroppen. 
 
Ville ha en fjäril. Och såhär blev det. 
 
Var iväg några timmar på min räsercykel. Tillbaka lagom till lunchen som idag blev Flygande Jacob. (Varför fasen heter den rätten som den gör föresten?) Vill också ha en maträtt döpt efter mig. 
 
Nåväl. Hoppas ni har en bra helg. Kram på er!


Kommentarer
Hanna

Haha underbart initiativ av dig ju :) riktigt fint till ditt rosa hår också.

Svar: Haha man får la inte va tråkig ;)
Cecilia

2013-10-12 @ 17:53:49
C

Wow vad du har blivit... Vacker. Jag har följt din blogg sedan innan du flyttade in på Äs-enheten och du har alltid varit så otroligt jävla fin, men nu. Du har blommat ut mer. Du ser levande ut, i ögonen. Det strålar liksom ur både dem och ur din hud. Som om du har en aura som får dig att skina. Jag blir så glad av att se det, och jag hoppas att du är lycklig. Kram.

Svar: OM jag blir glad av sådana här kommentarer? Jesus. Tack snälla du. :) Önskar jag ska se allt det där själv snart med. Kram och hoppas du har haft en bra helg.
Cecilia

2013-10-12 @ 21:38:40
Anonym

Haha vad skön du är tjejen!! :D

Svar: Haha eller hur. :D
Cecilia

2013-10-12 @ 22:11:33
Nini

Åhh mer såna här bilder och mer outfit bilder du verkar ha en skön och cool stil :D

Svar: Haha det ska vi väl kunna ordna!! :) Tack.
Cecilia

2013-10-14 @ 13:47:53
Camia

haha, det var modigt gjort!

2013-10-15 @ 09:37:55
URL: http://www.divyaspa.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0