Flängande

Varberg - Malmö - Halmstad - Varberg - Alingsås. 
 
Haha blev en helg fylld av flängande. Men jag har haft en superbra helg. Verkligen super. Har vart spontan (!!) och gjort precis som de andra. Som i detta fall blev fika på stan två gånger med massa okänd mat, olika tider, konstiga kombinationer och ett tänk som gav mig lite insikt på hur det faktiskt går att göra.
Ibland blir det hippan happan när man är ute på stan en hel dag. Sprang runt på Malmös gator hela gårdagen. Svårt att planera så bra. Tur nog att jag hade rätta sällskapet, annars tror jag inte det hade funkat lika bra. Man tvingar liksom sig själv att skärpa till sig. Och ibland funkar det.
 
"Ät precis så som att tanken inte fanns."
Ibland kan det där hjälpa mig. 
 
 
Mellanmål på språng. Åt den i farten, på gående fot. Just för att jag behövde och var sugen. Och så var jag ju tvungen att smaka de där förbannade Quest-barsen som alla tar upp till skyarna. Men alltså.. god, ja! Hyllad till skyarna? Nixx. Lite för degig och söt. Men fortfarande okej. Finns säkert andra smaker som faller mig bättre i smaken. 
 
Är i Varberg nu. Ska bara packa väskorna och sen far jag hem i två veckor.
Lite, lite nervös.
 
Ha en bra dag. Kram!
 


Kommentarer
Jag

Då läser du alltså mycket "hälsobloggar" och sånt fortfarande? (det är väl där questbars promotas, liksom? - precis som mycket annat av dina livsmedel och recept förut). Gör inte "misstaget" att gå över från denna sjukdom till allmän hälsohets, såsom många andra!

Svar: Nej. Inte så många! :) Ska vara på lur där. Så nej, det ska jag icke!!
Cecilia

2013-10-20 @ 16:58:55
Helene

Vad bra att du åt den sådär spontant! De är skönt att göra så... Bara köpa något för att man faktiskt vill ha/är hungrig.
Jag har aldrig smakat questbars. Inte ätit många bars alls... Men en god åt jag i somras, Maxim var märket och smaken hasselnöt choklad :) Köpte på pressbyrån.

Svar: Maxim har jag aldrig hört. Kanske får prova den! Tycker sådana barer kan vara goda. Ett smidigt mellanmål i farten i allafall! :) Hoppas allt är bra med dig! kram.
Cecilia

2013-10-20 @ 18:10:01
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Mia

Hej Cecilia! Först vill jag skriva att du är alldeles underbar, din väg upp är imponerande och jag är säker på att du kommer att fixa det ännu bättre i framtiden! Lycka till med allt!
Jag blir bara ledsen när jag ser att man faller in på sådana där "nyttiga" bars som har en ingredienslista fullpackad med inte alls så naturliga sötningsmedel och konstigheter. Du behöver verkligen inte det där! Och ingen annan egentligen heller gör det! Inte de som kämpar mot ätstörningar och inte heller de som vill ta hand om sin kropp. Det finns tusen bättre alternativ!

2013-10-22 @ 07:58:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0