No Shit.

Sklillnad.
 
För att det ska bli annorlunda så måste man göra annorlunda.
No shit.
 
Men hur gör man annorlunda när "annorlunda" är det sätt man har tagit sig igenom livet med hittils. Svårt att bara hitta nåt annat tillvägagångssätt. Fast alltså, det är klart att det går. Annars hade ju inte en jäkel blivit frisk. Och så är ju faktiskt inte fallet.
 
Vad jag behöver göra för att finna en inre motivation?  Tror jag behöver en nystart. Nytt, nytt och nytt. Vill ha nåt som fyller mina dagar med energi och livslust. Jag ville känna att jag räcker till och jag vill känna att jag gör nytta. 
Tycker det är en rätt spännande resa det här. Undra vem jag är när jag har funnit mig själv på riktigt? Tänker inte ge mig förens jag har tagit reda på det.
 
Tänk om jag blir en helt ny person?
Spännande
 
Onsdag. Ska fika/mellanmåla nu. Försten så var jag på stan igår och köpte en dyr hårfärg. Var inne i en enda affär efter det. Och där la jag tydligen ifrån mig den och kom inte på det förens i morses. Men tänka sig... den låg ju för tusan kvar! Haha. Tur det.
 
Kram.
 


Kommentarer
Anonym

du är bra du. du kommer hitta dig själv, ge inte upp! forsätt med din härligt positiva inställning som kommer du vart du vill. Kram

Svar: Tack och kram!!!
Cecilia

2013-10-09 @ 21:38:08
Anonym

Vet du vad jag tror att en RIKTIG nystart är? Att flytta! Även om det bara är typ till huset bredvid, så börjar man ju om igen lixom! Typ klipp naglarna, måla dom i ny färg och köpa nya kläder är ju oxå ett sätt... Men ja :) haha!
Du kommer hitta ditt nya jag, även om det kan ta tid såklart! Och det nya håret, tummmmeeeeennn upp!!

Svar: Ja. Och det är det jag tänkt göra!! :) Supersugen på att ha en egen liten mysig lägenhet. :)
Cecilia

2013-10-09 @ 22:28:57
Linda

Hej, jag undrar ang capio, har de nån gräns med bmi. när man måste sitta i rullstol? o ang näringsdrycker? mtt bmi är på 15,6 nu.vad de har för bmi gränser ang egna promenader o sånt?Tack om du vet... KRAM på dig

Svar: Allt är individuellt. :) Låter tjatigt; Men så är det!
Cecilia

2013-10-10 @ 08:12:55
Hanna

När jag var på "tröskeln" och inte viss
Jag blev frisk då jag började drömma igen. Jag fann livsglädje som tröck undan den sista ätstörningen tack vare min starka "livsmål" (i mitt fall är det att åka till Japan).

Jag är helt säker på att du kommer komma på din väg.

Kramar!

2013-10-19 @ 09:58:26
URL: http://trytobehappy.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0