Fluffiga moln.

Where to begin?

Jag vet faktiskt inte. Egentligen räcker det att säga att jag svävar på moln.
Har gjort sådana framsteg den här helgen så jag vågar inte ens tro på det själv. Gjorde som sagt ingen matplanering över helgen. Jag visste ändå att jag inte skulle kunna sköta det. För egentligen; vilken normal person gör det? Man ska äta när man vill, vad man vill. (Så länge, det blir rätt mängd – såklart). Och jag orkar inte reflektera över om det har blivit "för mycket" eller "för lite". Det spelar ändå ingen större roll. Det enda viktiga för mig den här helgen var att jag lyckades koppla bort alla mattankar och bara kunna flyta med. Och var som man kallar det "normal". (Vad det nu är?)
 
Och det har vart en sådan jäkla befrielse. 
 
Ni kanske undrar hur resten gick? Haha. Ja, och det kan ni få undra. Lämnar det åt er fantasi. (Restaurang, vin, kärlek....) Nough said. Haft en väldigt, väldigt fin helg! Och det tackar jag för.
 
 
Är tillbaka nu. Och här är allt som vanligt. En bubbla. Och jag vill ut från den här bubblan snarast möjligt. Ska inte stressa, det vet jag! Men nu vet jag att det finns ett fint liv att hämta hem där ute. För jag kan ju, bara jag ger mig fan på det! 
 
Hallelujah. Hoppas ni förstår vilket ovärt, jäkla liv det är att ha en ätstörning. Nough said där med!!!
Önskar er en fin söndag. Kram till er.
 


Kommentarer
Anonym

Å bli så underbart glad av att läsa det här, trots att jag inte känner dig! Du är så himla bra! Jag kikar in här då och då, känner igen mig i dina ord och blir peppad att fortsätta mot mitt mål själv. Trots att vi är på olika nivåer (förstå mig rätt), så känns det som att jag inte har hälften av din styrka. Har bara några ynka kilo att gå upp för att vara normalviktig, men på något sätt är det alltid precis på gränsen det är som allra jobbigast och det tar liksom stopp... Tack för att du delar med dig, hejar på dig!!:)

2013-09-01 @ 19:04:08
Elin

Tänk nästa ggn du har permis, då kommer du inte ens behöva reflektera (eller tänka på) över om det har blivit "för mycket" eller "för lite". Det kommer bara bli bra av farten! Och jag tror att du vågar släppa på tyglarna (hjärnan) mer när du har annat att tänka på! Man hade ju för övrigt velat vara en fluga på väggen (eller på ditt huvud) under helgen, haha! :)

2013-09-01 @ 21:02:33
anonym

Behåll den här känslan och plocka fram den och påminn dig om helgen när motivationen tryter och de sjuka tankarna slår till...:)

Svar: Ja, det ska jag verkligen se till att göra! :)
Cecilia

2013-09-01 @ 21:42:52
Linnéa Johansson

Låter som en strålande helg. Kärlek är det bästa som finns!

2013-09-01 @ 22:53:53
URL: http://linneascheffler.blogg.se/
Anonym

Gud vad glad man blir av att höra att du har haft det så bra!:)

2013-09-02 @ 09:20:20
Camia

Härligt!

2013-09-02 @ 09:21:07
URL: http://www.divyaspa.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0