Tisdag och steg två.

Hej.
 
Tisdag. Höst. Blåsigt. Trött. Hur mår ni? Har haft en helknasig natt. Drömmer så knäppa drömmar nu för tiden. Både på natten och på dagen. Har blivit en jäkla dagdrömmare. Kan sväva iväg rätt långt bort i tankarna! 
Har lugnat ner mig lite! Tänkt om och tänkt förnuftigt istället.
 
Brukar nedvärdera allt det positiva. Stirrar mig blind på enstaka händelser och enstaka ord. Bara för att en dålig sak händer så betyder inte det att hela tillvaron/situationen är negativ. Ja, ni känner nog igen er i det där! Kan vara rätt förvirrande. Om tusen saker är bra och två är dåliga så är det oftast de dåliga man går och funderar på. Väldigt frustrerande faktiskt! Man kan inte lyckas med allt och man kan inte vara omtyckt av alla. Så är det bara.
 
 
 
Redan tisdag. Kommer flytta till steg två i behandlingen om två veckor. Bollen och valen ligger i mina händer. Ska göra det när jag känner mig mogen. Men jag tror och känner på mig att det kommer vara i rättan tid! Behöver ta mig till nästa steg för att kunna utvecklas yttligare. Här inne på kliniken finns det liksom inte sådär jättestort utrymme för misstag då man har personal omkring sig hela tiden. Och de ser och säger ifrån om man gör något som är tokigt! 
Men på uppföljningen ligger ansvaret lite mer hos varje individ. Och det är först när man får tillbaka ansvaret man märker vilka ens svaga punkter är. Tankefällor och fällor över huvud taget! Kommer nog känna mig nöjd när jag väl flyttat dit. Aningen skrämmande i dagsläget, men jag tror det kommer bli bra!
 
Tisdag. Lite saker på schemat. Hoppas ni får en bra dag. Kram från mig. 
 
 


Kommentarer
Camia

Tisdag, sommar, sol och pigg. Så olika dagarna kan vara ;) Kram

Svar: Haha. Lyckost dig ;) Kram!
Cecilia

2013-09-03 @ 11:33:23
URL: http://www.divyaspa.blogg.se
Lisa

Vad är nästa steg? :)

Svar: Skrev ett inlägg om det :)
Cecilia

2013-09-03 @ 13:32:36
Camilla

Vad innebär steg 2 i behandlingen ? Du kämpar på bra. Det är jättetufft men jag tror på att det går att bli fri även om vägen dit är ett helvete. <3

Svar: Skrev precis ett inlägg på det. <3
Cecilia

2013-09-03 @ 16:51:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0