Ullared och flytt.

Instagram – Ceciliarosell
 
Jesus, vad slut jag var efter gårdagen. Blev visst en liten tripp till Ullared. Att gå från Capio-tempot man har här (dvs. lugnt, vila, lugnt, stillsamt och inte så mycket folk) till tokmycket folk, trångt och en massa ljud. Jag kände mig totalt lost. 
 
Men nu var det inte det jag ville säga. Hade en jättemysig dag! Familjen är alltid familjen. Tackam in i själen. "Råkade" få med mig en överfylld kassa tillbaka hit. Mysiga hösttröjor, pärlor, rosa hörlurar, småskit, ännu mer nagellack..ja, allt sådant där man verkligen inte behöver. Haha. Är även frälst i pyamasar. Har ett helt gäng. Köper alltid en ny så fort jag är där! 
 
Känner ändå att jag har mer ork än på länge. Egentligen är det inte konstigt att man blir trött av att åka iväg en heldag med tanke på vad man är van vid här. Men trots det så känner jag att orken börjar komma ikapp mig! Och det får jag även bekräftat av de omkring mig. Cecilia är påväg tillbaka! Känns konstigt, ovant – men bra. 
 
 
....som om jag kunde låta bli? Icke
 
Söndag idag. Flyttar till steg två i morgon! Blev tidigare än planerat. Men det är ändå jag som har tagit beslutet och jag är nöjd med det. Är redo för det nu! Upplägget ser lite annorlunda ut där inne. Men i det stora hela är det ungefär samma. Lite mer frihet och eget ansvar. Tror att jag är mogen för att ta det i mina händer nu! Och om inte, ja...då finns det såklart stöd att hämta!
 
Känner alla tjejerna där ute. Egentligen brukar man proväta en del måltider där innan man flyttar över. Men då jag bestämde mig för flytt i fredags så har jag inte hunnit med det. Men jag tror att jag kommer in i det rätt snabbt ändå! Mysigt gäng som bor där ute. Börjar komma en del riktigt nära. Kul, tycker jag! Lätta att prata och bolla tankar med.
 
Ska ägna dagen åt att packa ner mitt rum. Alltså, det är k-a-o-s. Pinsamt mycket prylar! Mestadels pyssel, lådor och småskit. Som vanligt. Ingen ordning alls. Blir nyårslöftet. ;)
 
Hoppas ni får en bra söndag. Kram!
 
 
 


Kommentarer
Emma

Oj vad fint! Jag är så himla stålt över dig! Du har gått en hel del framåt. Ta hand om dig. <3

2013-09-08 @ 18:19:39
Camia

Heja, det kommer gå bra!

Svar: Hoppas på det!! :)
Cecilia

2013-09-08 @ 20:05:42
URL: http://www.divyaspa.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0