Oboy, någon?

Godmorgon. 
 
Blev väckt tidigt. Tryck hit och puls dit. 
Snart frukost. Och ja. Oboyfrukost står på onsdagsmenyn. 'Nough said.
 
Tänkte bara kika in och dela med mig av mitt horoskop. Spännande va? (haha)
 
"Du kommer inom kort möta nya utmaningar du måste brottas med.
Kanske är det någon som försöker motarbeta dig eller något som helt enkelt rubbar din jämvikt
bara genom att finnas där.
Det är därför av betydelse att du tar dessa hinder under beaktanade,
annars kan de lätt påverka ditt liv på ett skadligt sätt om du inte tar itu med dessa."
 
 
Gråter så fort någon nämner fel saker. Känner mig så långt ifrån på topp man bara kan. Trots det så får jag höra "Är du alltid såhär glad och positiv?". Och ja, I guess so. Hade nog aldrig orkat bära på en fasad här. Det är väl ändå här man kan vara sig själv på något vis?
 
Och trots alla floder på kinderna så försöker jag vara sådär jobbigt positiv. Men nu väntar jag bara på det där stora bakslaget. När orken bara dras ur mig och jag bara går och stirrar rakt fram i några veckor..
 
Frukostdags vare. Kram.
 


Kommentarer
juliajensen.se

Fast jag tror också det är nyttigt för dig att inse hur mycket det krävs att man jobbar och anstränger sig för att lyckas, och jag förstår att det måste kännas extra tungt nu början då det måste vara en väldigt stor skillnad på hur du försökte på egen hand där hemma.

Men som sagt, håll aldrig tillbaka några känslor utan det bästa (för att dom inte ska ligga i det undermedvetna och störa längre fram) är ju att leva igenom känslorna och hur man mår. Att gråta tills tårarna är slut, visa hur man mår och aldrig försöka lura varken sig själv eller någon annan.
Tänk på att inte börja känna det som ett krav att alltid vara positiv. För det kan lätt bli så att alltid försöka leva efter hur andra tror man är, men inte ens det hålla eller kommer göra dig frisk.
Är du genuint glad och positiv så är det klart du ska fortsätta vara dig själv, men ansträng dig inte utan visa alltid det du verkligen känner - för då blir det så mycket enklare att dom ska kunna ge dig rätt hjälp och bemöta dig på rätt sätt.

Jag är i alla fall mäkta imponerad över dig att du sökte hjälp, och jag tror också att du kommer fixa detta nu - verkligen en gång för alla.
Kämpa på!! kram

2013-06-12 @ 08:19:53
URL: http://juliajensen.se/
Elin

Njut av oboyen. För mig är det nostalgi, så kanske dyker gamla fina minnen fram? Hoppas det!
Hoppas även att din dag blir så fin som möjligt! Kram!

2013-06-12 @ 09:34:08
Sanna

Det är bra att man kan gråta! Själv så har jag väldigt svårt för det sålänge jag inte är själv. Du verkar så stark och kommer klara det här! Får man fråga vad du heter på instagram :)? kram

2013-06-12 @ 09:49:16
URL: http://sanneri.blogg.se
Dannis

Men oboy är ju det godaste som finns! Tekaka med ost + doppa i oboy = mums!

Svar: Ja, det är väl lite nostalgi över det trots allt..
Cecilia

2013-06-12 @ 10:03:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0