Trött tjej

Första lugna stunden på hela dagen. Helt slut i både kropp och knopp. Magen bokstavligt skrek efter att få något i magen när jag kom hem. Så har precis ätit ett stort och välbehövligt kvällsmål.
Hamnade som sagt på UF-mässan i Borås direkt efter jobbet. Sjukt vad grejer man kan hitta på att sälja. Det fanns allt från laptop-fodral i återvunna jeans till badtunnor. Salig blandning med andra ord!
Är helt slut i huvudet och orkar knappt skriva något. Har lyckats dra på mig stängning på förskolan hela veckan också. Trippelsuck. Ni får en "dags-lista" istället.
Uppstigning: Vaknade innan(?!) klockan ringde och steg upp 6.30
Frukost: Tog med frukost och åt på jobbet. Mackor med pålägg (keso, skinka, grönsaker) + äpple
Låt: Call me maybe- Carly rae jepsen (LYSSNA)
Klädsel: Stora svarta jeans + turkos ziphood
Frisyr: Fläta
Smink: Mascara
Har gjort: Jobbat, stressat, åkt bil och vart på mässa
Ska göra: S-o-v-a
Kram: Mikkan
Längtan: Kan inget annat än att längta till helgen med tanke på mina jobbiga jobbtider. Och anledningen till varför jag tycker att det är jobbigt att sluta sent är att mina mattider ruckas på så mycket. Brukar vara van vid att ha det så en dag i veckan, men inte fyra.
Mående: Trött men glad
Bästa: Den fina solen såklart. Och mina apelsiner! ;)
Köp: Inte spenderat ett öre
Nu väntar en dusch och sen sängen. Glöm inte frågestunden heller :) 



Kommentarer
karin

Sv: Okej, bra att det ändå finns här i stan, i fall att du skulle behöva mer stöd. Men du verkar som sagt vara så motiverad och verkligen vilja förändra saker själv. Hejar på dig! :) Vart är det du jobbar? Någon skola? :) Tack, jag gillar att pilla med bloggen. Bra tidsfördriv :) Solsken i vår stad i dag. Det ger vårlycka! KRAM

2012-03-07 @ 11:17:49
URL: http://raindance.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0