Kesokaka

Sushi var uteslutet idag. Tusan. Men så hade jag sug efter ostkaka. Och spenat. (Måste verkligen ha järnbrist alltså...) Brukar man inte få cravings efter något mer spännande än just spenat? 
Ville gärna ha ostkaka. Helst med varm jordgubbssylt till. Precis som när man var liten. Men nej, inte till lunch. Dock fick det bli något liknande – fast mer matigt och dessutom hemmagjort. 
 
Gillar att exprimentera i köket. Speciellt när jag känner att jag "har tid" till att misslyckas. Haha. Är ledig idag så jag hade hunnit med att köra på en back up-plan ifall det hade skitit sig. Men som tur var så gjorde det inte det. Istället lyckades jag knåda ihop en fantastiskt god lunch som dessutom botade suget mot både ostkaka och spenat. Perfekt!
 
Kesokaka
Dagens lunch – Kesokaka med spenat
 
Sedär ja. Jag kan ju faktiskt om jag vill. Smakade precis som varm ostkaka, fast lite mer matigt. Ska göra detta snart igen – fast med andra smaker. Smaker som inte smakar "lunch". Haha. Perfekt att servera som kvällsmål, efterätt eller liknande. Om man har rätt smaksättning i vill säga. 
 
Nu är de två sugen botade åtminstånde. Och så är magen nöjd dessutom. Men nästa gång hoppas jag att suget sätter in på något mer spännande än spenat. Har förövrigt hört att vissa får gravid-cravings efter cement. Den är sjuk om något. 
 
Har vart iväg och bunkrat upp med massa gott i skafferiet nu! Men som sagt, får inte nämna nåt förens jag har satt handlingar i mina ord ;) Hoppas inte att utgångsdatumet är allt för snart.. (Skämt å sido). Kändes lika bra att köpa hem lite saker ifall något "spontant" skulle komma upp och jag faktiskt passar på att utmana. Då vill jag ju faktiskt ha saker jag tycker om. 
 
Nu ska jag städa undan efter mig. Puss


Kommentarer
Hanna

Ser Jättegott ut!! :D kan du inte skriva receptet hehe? :)

2012-11-05 @ 16:28:15
Jen

Åh recept tack!!

2012-11-05 @ 16:40:45
URL: http://thejenna.blogg.se
Julia

Jaa recept tack :D

2012-11-05 @ 22:58:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0