19 Oktober

Godmorgon! 
Efter gårdagens jobb känns det som att kroppen är relativt återställd. Kan hoppas på det i allafall! Dock gick jag runt de sista timmarna och mådde illa av trötthet. Men man kommer in i någon "jobbanda" och känner inte hur trött man är förens man kommer hem och slänger sig i sängen. Hur gärna jag än ville hoppa rakt ner i sängen med jobbkläderna på igår så satte jag mig plikttroget i soffan och fick i mig lite mat innan sömnen tog över. Hejja mig!
 
Just nu – godaste till magen

Hoppas på en bra dag idag. Har sällskap hela dagen och ikväll är det jobb. Orkar inte hålla upp någon fasad längre. Alla kommer in i dåliga faser och just nu är det just en sådan. Jag erkänner. Känns som många hamnar i dessa svackor under hösten. Tror inte jag är ensam med att känna mig lite nedstämd. Mycket känslor. Känslor som innefattar hopplöshet. Dumt. 
Men dåliga tider kommer och går och snart är den här perioden över känner jag på mig. Och ni minns att jag skrev att jag hade fått lite bra besked från Sverige när jag var iväg? Det är det som kommer rädda mig från dumma tider. Skriver ett inlägg om det sen!
 
Nu ska frukosten i magen. Ha en fin dag. Puss & Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0