Arma kropp

Har gått och grubblat mycket på läkarbesöket idag. Tänk ändå vad mycket skit man utsatt sin kropp för. Hade en "lista" med mig på saker jag skulle ta upp. Och det var fasen inga bra grejer som stod nedskrivna. Hjärtat, benskörhet, håret, trötthet, sömn, yrsel.. ja, ni hör ju själva. Fyfasen så korkad man är egentligen. Och nog för att jag inte är ur detta än. Men sakerna som händer i kroppen nu är "förseningar" på saker man gjorde (inte gjorde) för flera månader sedan. Tänk då om jag inte får stopp på detta snarast vilka andra saker som kanske dyker upp om yttligare några månader, eller år... Om jag ångrar mig nu – tänk då sen! 
Frågade även om hon tyckte att jag skulle gå promenader för att stärka skelettet. (Det som jag tog upp med er igår). Men det var ett big no no från hennes sida!! Noll motion och mycket vila för att spara på all näring. Det hade stjälpt mer än det hade hjälp i mitt läge sa hon. Skönt att ha det klart för sig i allafall, trots att det var det ja misstänkte. Rätt bra, älskar att vara soffpotatis ;) 
 
Gomössan åkte på idag
 
Blev inget snackmöte idag, tyvärr. Bokade om det till nästa vecka istället. Kanske var bra det, för "läxan" var då icke gjord. Men nu har jag yttligare några dagar på mig att göra det som bestämts. Usch så jag håller på ibland. Börjar bli helgalen och tröttna en aning på mig själv. Måste få tummen uuuuuur.
 
En fika på stan har hunnits med i allafall. Drack ett té som skulle vara bra för hjärtat. Varför inte liksom. Och god mat har jag ätit med. Ni får bilder på det sen. För jag förvånade mig själv idag. Okej, inte det minsta farligt kanske, bara ovanligt – för att vara mig! ;) 
 
Nu ska jag städa undan efter mig som vanligt. Bara stökar ner och har mig. Virrvarr både i huvudet och allt som jag kommer åt. Hoppas ni har en fin dag. Skickar en liten varm kram till er. <3


Kommentarer
Ida

Det är bra att du kon iväg till en dr, att du skrivit ber vad du ville fråga (för annars är de ju sä väldigt lätt att bli helt "tom" när man väl sitter där), och att du fick svar på iaf några av dem. Hann du få veta alla provsvar o sånt idag oxå då? Jobbigt att du är svårstucken, men nu är de gjort-för denna gången iaf. Vad va de för piller du fick att knapra om man får fråga?

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll o en natt med mkt återhämtande sömn o bara fina drömmar!!

2012-10-30 @ 18:36:39
URL: http://Skeptisk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0