Snackar i sömnen

God Eftermiddag!
 
Vill bara lägga mig ner och sova i all evighet. Ser i kors och är darrig. Är inte van vid att gå upp klockan fem på morgonen och sedan vara vaken hela dagen. Min kropp är liksom gjord för en power nap, men idag ville den inte komma till ro och vila. Men det är bara att stå ut! Har bestämt mig för att inte lägga mig förens tio ikväll, tidigast. Måste försöka komma in i rätt tid med tanke på att jag ska jobba kväll/natt fyra dagar i rad nu. Fytusan! Kommer ju svimma på jobbet. Inte ens red bull kommer att bita på mig. Får daska till mig själv med en burgare i ansiktet..
 
 
Har nyss ätit middag och sitter och försöker samla krafter i soffan. Utan större framgång om man säger så. Slängde i allafall ihop en god middag bestående av köttfärssås och makaroner. Vart faktiskt sugen på pasta idag då det inte har vart mycket av den varan på några veckor. Men tyvärr kände jag varken hunger eller mättnad nu heller och har inte gjort det på hela dagen. Förutom efter frukosten då. Pang sa det där vill jag lova. Hade säkert stått mig på det hela dagen lång om hungern fick säga sitt. Tråkigt, tycker jag. Maten smakar ju faktiskt lite godare om magen kurrar lite. 
 
Har som sagt fått äta efter klockan idag. Så på ett sätt kan man säga att jag redan har trillat tillbaka till trygghetsbubblan. Min "vanliga mat" på samma tider som alltid. Jag vet att det är nödvändigt, men det känns redan "som förut" och jag vill inte att det ska kännas så. Men samtidigt är det de som kallas vardag, antar jag. För många ser dagarna likadana ut och det behöver ju faktiskt inte vara negativt, egentligen tvärt om.
Antar att jag helt enkelt har hakat upp mig lite för mycket på att bryta allt det där trygga. Men det är ju det jag behöver för att faktiskt kunna öka. Det är så tudelat det där! Jag måste faktiskt äta efter klockan för att få in alla mål per dag, samtidigt som jag inte vill känna mig tvungen. Men då är det också lätt att det inte alltid blir 100 %, så då tycker jag att det är viktigt att äta efter klockan. Men samtidigt måste man lära sig att leva som en "normal". Dvs att äta efter behov istället efter ett klockslag. Dock vet jag att jag kan äta efter behov och det är väl det viktigaste. Med andra ord kanske det bästa är att äta efter klockan, för att det är det bästa, men om det skulle komma upp något spontant så ska jag ta tillfället i akt, för att påminna mig om att jag kan. 
 
Nä fyfan. Nu märker nog även ni att jag är trött. Fingarna skriver snabbare än vad hjärnan hinner tänka. Nu ska jag äta äpple. Puss


Kommentarer
Jen

Rutiner och matschema som riktlinjer är bra att hålla sig till över lag skulle jag påstå. Sålänge det får en att månar och ger kroppen det den behöver och inte lever begränsat eller tvångsmässigt. I ditt och mitt fall såpas med energi att vi går upp i vikt, minskar undervikten. Har du lyckats gå upp i bikt under resan som önskat? :)

2012-10-16 @ 22:13:57
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0