Frukost + fråga?

Jag tycker att jag äter konstig mat till frukost här i Kina.
Men när jag sedan jämför mina wokade svampar, sojabönor, pumpa, flingor, omelett och frukt med de som sitter vid borden bredvid så kanske jag inte är så tokig trots alls. Idag såg jag en som satt med ett fat fyllt av sötpotatis framför sig. Och på hans andra tallrik fann man dumplings och nudelsoppa. En annan satt även och åt rostbröd med pinnar. Intressant!
 
Älskar mangon här. Den finns i tre storlekar. Mini, mellan och gigantisk. Minimangon äter du i en tugga medans den gigantiska tar dig tio minuter att plöja igenom. Väljer storlek beroende på tid, helt enkelt ;)
 
Lite gott från i morses.
 
Börjar sakna riktigt frukost. Frukt och ägg i all ära men det är nog aldrig något som kommer slå min müsliblandning. Saknar även yoghurt. Här är det mjölk eller varm sojamjölk som gäller. (Eller risgröt som smakar vatten..)
 
Har ni något ni undrar föresten? Om resan? Kina? Mig? Maten? Let me know :)


Kommentarer
Ebba

Jag skulle gärna vilja veta mer om liksom hurudana ätstörningstankar du har! Om du liksom har svårt med ngt eller om ätstörningen anklagar dig och så.
Kram :)

2013-04-23 @ 18:42:10
URL: http://mayfrihet.blogg.se
Ida

Har varit dålig på att hänga med här i sista tiden, o ännu sämre på att kommentera. Men ja kan inte annat än att bli lite avundsjuk över det du upplever varje dag! Jag hoppas du kan njuta till fullo av det!! Smakat några insekter till snacks än? :)
Hur länge blir du borta till? Har du väskor så du får med dig allt hem? Brukar va lite mer att ta hem än va det va när man reste dit:) hihi.
Hoppas iaf att du har det helt fantastiskt och att du kan vila o ladda batterierna lite (eller gärna mkt)! Det är bra att göra, både för kropp o själ!

Stor kram från Sverige :)

2013-04-23 @ 20:12:15
URL: http://Skeptisk.blogg.se
Jag

Har dom inte mackor eller bröd i Kina?

2013-04-23 @ 20:49:45
Hanna

Haha.. det är ju sådär. När man är utomlands så saknar jag alltid fil/yoghurt mest. Tätt följt av knäckebröd. Ja och mjölk. Som laktosintollerant så blir det ju mycket sojamjölk i många länder där laktosfritt inte finns. På tal om det så har det äntligen nått London=) Kommer ihåg när jag hade varit på språkresa och typ levde på yoghurt med färsk frukt och knäckebröd med ost i en vecka när jag kom hem.

Jag undrar faktiskt lite om dig. Vad gillar du? Att göra? Att titta på, att läsa? Jag har förstått att du är bra på och gillar att fotografera men vad finns det mer som döljer sig i dig?

2013-04-24 @ 08:01:01
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Michelle

Skiljer sig maten i Kina mycket från det som serveras i de s.k kinarestaurangerna hemma i Sverige?

2013-04-24 @ 11:56:30
URL: http://anorexiflicka.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0