Får man lov att erkänna...

...att man mår helt jävla skit ibland? Hoppas det.
En helkass dag, faktiskt. Har gjort allt för att sysselsätta mig och allt för att skingra tankarna. Jag har städat, handlat, bakat två olika sorters bröd, åkte och träffade vänner... Ändå lyckas jag inte skjuta undan känslan
För det är just vad det är; En känsla.
 
Ska sluta deppa och istället visa min frukost från i morses. Havregrynsgröt som jag kokade på mandelmjölk. Blev mycket krämigare och godare med mjölk istället för vatten. (Tips). Toppade med stora blåbär, mullbär och chokladsåsen. Det var gott. Men föredrar fortfarande en kall frukost. (Förutom den rostade mackan som jag åt till då, förstås).
 
Chokladgröt med chokladsås. 
Härnäst då? När man redan har sysselsatt sig så gott man kan man ändå inte lyckas?
 
Suck. Hoppas ni har en bra dag. 
 


Kommentarer
juliajensen.se

Man kan inte alltid vara på topp...
kram

2013-05-22 @ 16:35:58
URL: http://juliajensen.se/
Elin

Såklart man får må lite sämre ibland, oftast vänder det som tur är! :-)
Och gröten, så himla skönt att du gör om den gamla vanliga hederliga (tråkiga) havregrynsgröten till så som du gillar den! :)

Svar: Ja, som tur är så brukar det vända rätt fort.. Hoppas på att vakna upp som en ny människa redan i morgon! Hade till och med i zucchini. Haha (wtf). Hur äter du din gröt? :)
Cecilia

2013-05-22 @ 18:04:58
Elin

Ja vi får hoppas! Musik brukar hjälpa mig i såna där tillfällen!
Hahaha, det där var ju helt sjukt och det roligaste jag har hört idag! :))
Jag är supertråkig och äter med kanel (som jag annars inte gillar alls) och pyttelite mjölk. Vill jag lyxig till det kör jag på lite banan på. Förut åt jag med hallon i, så jag blandade i söndersmulade hallon innan jag stoppade in den i micron/började koka! Gott det oxå! :-)

Svar: På tal om kanel så ska du få höra något ännu värre... Kanel på potatismos (!!) är något av det bästa jag vet. Ja, faktiskt. haha. Och jag som inte ens tycker om mos.. Helknäppt. :D PROVA!
Cecilia

2013-05-22 @ 18:10:31
Elin

Alltså, du och dina smaker!!!! Men jag gillar inte heller mos, men jag ska testa det där nån gång när jag är ensam så ingen undrar vad jag håller på med :-)
Men jag kan meddela att gurka och pommes frites-krydda är gott! Hahaha!!

Svar: I know! ;) Haha. du.. den har jag provat! Den är klart godkänd :D hahah
Cecilia

2013-05-22 @ 18:15:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0