Om man inte kan välja..

...så tar man lite av varje.
 
 
Har tyvärr en del beslutsångest och det är en stor anledning till varför jag ofta äter samma. Dels för att det är gott, men även för att det känns lite tryggt och enkelt. Slippa tänka. Kan sitta och dividera och planera i dagar annars.. en enkelt utväg helt enkelt, trots att jag älskar att prova nytt!
 
Jag ville ha min vanliga kvällsfika men de andra ville ha räkor. 
Hmm.
 
Okej då. Då tar jag väl båda.
Två räkmackor med tillbehör, en stor skål yoghurt + müsli/jordgubbar, melon, en balja te.. Hujeda mig. Det är smällar man får ta när man inte kan välja en sak. Tack sa jag och tack sa magen. 
 
 
Försvann ut till sommarstugan trots allt. Åker tillbaka på Fredag, tidigt på morgonen. Fick nämligen reda på att jag fått tid för ett sådant där läskigt läkarbesök. Ett besök som förmodligen kommer att spela stor roll inför kommande tiden.. 
 
Ha en fin kväll. Puss & Kram.


Kommentarer
Sandra

Har också haft otrolig beslutsångest, men med mer varierat ätande och nya prövningar så har även den minskat. Bara att du tog av båda två är ett enormt framsteg:) Fortsätt kämpa fina du!

2013-05-08 @ 20:49:28
URL: http://www.saaka.blogg.se
Hanna

Lycka till på läkarbesöket!

2013-05-09 @ 00:11:44
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0