Jävligt stolt

Vet ni vad jag har gjort? Nåt sjukt. Som jag ALDRIG trodde att jag skulle göra. Jag mailade in en egenanmälan till Mando. Jag pratade med en snäll tjej där på telefon förut idag. Jag grät och grät och hon bad mig att inte tänka efter utan bara skicka in en anmälan. Jag ska förmodligen dit och kolla hur jag mår.  Jag kan välja att avstå från behandling när jag väl vart där och tagit blodprov m.m.
Anledningen till varför jag skickade in en anmälan till dom är pga att jag inte mår bra av det här, men klarar inte av att ta mig upp igen utan att någon sparkar mir i röven. Jag vet att jag mår bättre av att väga mer, men jag vågar inte ta steget dit.
Nåväl. Är jävligt stolt över mig själv.

PaniK!

Kvällsmat eller inte? Skippar jag det så kommer jag vilja skippa mer i morgon. Och ännu mer i övermorgon. Var tvungen att äta lagad mat idag. Något jag har väldigt svårt för. Hade jag inte ätit det så hade jag ätit kvällsmat utan problem. Trots att kalorimängden i den lagade maten jag fick i mig är samma som det jag annars hade ätit istället för middag är ungefär densamma så tar det emot något fruktansvärt. Varför ska varm mat vara svårt?
Ska jag slå anorexian på smällen och äta min kvällsmat? Ååååh. Orkar inte. Pappa snackade med mig förut om min mat. Han mår dåligt av att se min kropp. Han säger att jag MÅSTE upp i vikt innan sommaren då det blir bad, segling och bikini. Han vill inte att jag ska utsättas för blickarna jag kommer få annars.
Jag orkar inte med detta smusslande längre. Jag står inte ut att gå runt med tankarna själv, samtidigt som jag inte vill prata med någon. Vad ska jag göra?

Ny blogg

Hej på er alla!
Dags för en ny blogg, igen. Den här bloggen kommer i allafall att handla om mig, mina dumma tankar, mitt liv mot en frisk kropp, friska tankar och att finna livsglädjen igen.
Föll in i anorexins klor för ett antal år sedan och lyckades bli fri därifrån. Men nu har jag fallit tillbaka igen. Värre än förra gången. Skillnaden nu är att det inte är någon som vet om det. Hade jag vart på en ätstörningsklinik nu så hade jag fått stå ut med näringsdrycker, matscheman, övervakning och allt vad det hade inneburit och det är därför jag ska försöka fixa detta själv den här gången. Kan man ta sig ur en ätstörning på egen hand? Jag vet inte, men jag ska försöka!

Välkommen till min nya blogg!

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0