16 November

Hej!
 
Har ni haft en bra helg såhär långt? Snart lördagskväll. Redan. Och det är bra. Tiden får gärna gå fort: först fram tills jul. Och efter det – fort tills i April och efter det så är det ju plötsigt sommar. Detta året (halvåret?!) som gått har verkligen gått satans fort. Men tänker man tillbaka på hur man delvis mådde för ca ett årsedan, vad man gjorde och vad man hade för tankar. Ja, då känns det plötsligt som om det har gått flera år sedan den tiden.
 
Har fortfarande mycket att ta i tu med. Men man kan inte bli helt frisk på ett halvår. Iallafall inte jag. Man behöver mer tid än så. Tid att klara sig själv på, utmana och både göra snedsteg och framsteg på. 
Med tanke på hur många månader och år som man har blivit nötad med alla dessa elak tankar så vore det nästan ett under att kunna bli frisk över en natt. Det är en process och jag låter det ta den tid det tar.
 
Annars? Lunchat på stan, träffat lite vänner och nu sitter jag med hårfärg i håret. Just nu är det en salig blandning av blont, gult, turkost, grönt, blått, rosa och lila. Haha. Även detta lär ta sin tid idag! För sådär många fäger ska jag faktiskt inte ha när jag är klart. (Min frisööör (J) vart är du?) 
 
 
Ska snart sätta igång med lasagne som får bli dagens middag. Gott och går snabbt. Nåja, iallafall när jag gör det på mitt lilla vis. En liten frusklasagne. Men grymt god för det!
Ha en bra kväll. Kram!
 


Kommentarer
anonym

Hur ser dina framtidsplaner ut? Vill du börja plugga eller jobba? Flytta till eget boende? Annat?

Svar: Allt det där du just skrev sker nästa höst! ;))
Cecilia

2013-11-17 @ 21:34:14
Anonym

hääääär är jag!! alltid redo yo. <3

2013-11-18 @ 12:28:50
URL: http://lillalafauve.blogg.se
Anonym

hääääär är jag!! alltid redo yo. <3

Svar: BRA!! <3
Cecilia

2013-11-18 @ 12:29:05
URL: http://lillalafauve.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0