Litet men ack så stort!

Hej Måndag..
 
..men det känns som söndag. Kanske beror på att jag har vart iväg över natten. Hamnade i Halmstad hos min syster m.fl. Åt supergod wokbuffé igår innan det blev en bra film och myskväll. 
Påvägen hem idag så blev jag glad, ja tänka sig – glad när jag hamnade i en timmas bilkö. Satt där medans min såkallade "mattid" passerade. Kände ingenting. Ingen stress, ingen ångest och ingen oro. Hade detta vart för ett årsedan så hade jag börjar gråta (storgråta). Så en sådan liten och obetydlig sak fick mig att inse hur fri jag har på ett sätt har blivit. Litet och fruktansvärt obetydligt för många, men stort för mig! 
 
Hemma igen. Pratat med min behandlare idag på telefon. Fått mer tid i Varberg. Tillräckligt mycket för att bli helt klar. Nåja, helt klart kan man nog inte bli där. Det tar flera år att ble helt frisk till 100% tror jag. Och det jobbet måste på ett sätt fixas på hemmaplan! Man kan lägga grunden där, men man måste slutföra det hemma. Så kommer det i allafall bli för mig. Och jag känner att jag är på god väg! Några pusselbitar hit och dit som behöver hittas bara. Det är nog inte lika komplicerat som jag har trott! Think outside the box, så kommer du långt!
 
 
Lika utmanande som det är att vara helt själv är det att ha mycket folk omkring mig. För det är just de två tillfällena där jag kan tabba mig.
När jag är själv kan jag göra precis vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Och när jag har mycket folk kring mig kan jag inte göra hur jag vill, när jag vill och hur jag vill. Utmanande på två helt olika sätt! Full frihet eller ingen alls, typ!
 
Slappekväll i soffan. Yoghurt, müsli och massa färsk frukt till kvällsmål.
Kram!
 
 
 


Kommentarer
Elaine - Fotograf & Modell

Ta dig tiden och läs detta inlägg, gör skillnad!

2013-11-18 @ 21:34:59
anonym

Hur många veckor fick du i Varberg? Planerat in när du åker dit? Härligt att det går så bra:) go with the flow:)!

2013-11-18 @ 22:22:58
ida

Du hae kommit sååå långt! Stolt över dig. Du är otroligt vacker ska du veta. Hoppas att du kan se det själv! Du kommer gå i mål det känner jag på mig. Kram ida

Svar: Hej Ida! Tack. Ja, det har minsann hänt en del det senaste halvåret. Men jag ser nog fortfarande på mig själv med andra ögon jämfört med vad ni där utanför gör. Men det kanske kommer med tiden..Hur mår du?! Kram!! :)
Cecilia

2013-11-19 @ 08:56:42
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Nini

Så....himla...vacker!

har en fråga kan du nu äta "allt" som glass, godis, pizza etc?

Svar: Nah… det skulle jag inte vilja påstå! Men mycket. :)
Cecilia

2013-11-19 @ 15:27:49
Lisa

Gud vilken fin kofta! Varifrån? :D

Svar: Åh, minns verkligen inte!! Riktigt gammal :)
Cecilia

2013-11-19 @ 16:53:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0