Resan är målet.

Hej!
 
Sov minsann ikapp en del förlorade timmar inatt. Rättare sagt: Jag sov i tolv timmar. Minns inte när det hände senast. Vaken fram och tillbaka men fortfarande – tolv timmar. Haha. Det tar på krafterna att må som man gör ibland.
 
Insåg nyss att det är mindre än en månad kvar till julafton. Detta året har gått satans fort. Men fortfarande känns det som en evighetsedan det var sommar. Som sagt. Jag, kyla och vinter klingar inte så bra ihop. Fast jag ska nog mäkta med den här vintern bättre än förra åtminstånde! Åker iväg efter julen. En efterlängtad och behövlig liten resa. En vecka med familjen, längst nere i Europa. 
 
Nåväl. Det blev en lite senare frukost (nybakat bröd by me) och en snabblagad lunch. Älskar Keldas soppor när man inte orkar stå och fixa eget. Köpte fisksoppan och slängde i massa morötterpurjokryddor och kräftstjärtar. Till det en macka med prästost och kallrökt lax. Enkelt och gott!
 
 
Dagens horoskop; Resan är målet. 
Och min koppling till det? Man måste slita, kämpa och slåss för att nå det slutgiltliga målet.
Utan resan kommer man aldrig att komma dit. 
 
Ha en fin kväll. Kram!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0