14 April

Väldans vad saker jag har fått gjort idag. Vart iväg och gjort ärenden i tre timmar. Hämtat tavlor, köpt galet mycket godis till vernissaget. Ska ha matchande godis under varje tavla var tanken. Hittade dock inget fint, rosa godis med papper på – så får leta vidare. Har även köpt massa fina ljus och blommor + vart och handlat mat.
Var nog bra att jag stannade hemma igår kväll. Hade aldrig orkat vara så aktiv i dag annars. (Försöker vara positiv).
Nu sitter jag och pausar i soffan med katten och ska snart börja laga mat. Blir det variation idag då? Hoho, skulle inte tro det. Frågade magen vad den ville ha och den svarade kort och gott lövbiff.
Vad ska ni hitta på denna lördag?


Kommentarer
Ida

Hualigen va du hinner med, inte illa! Va påhittig du är, godis som matchar tavlorna?! Hade ja nog aldrig kommit på, har du alltid varit sp kreativ? Är det kommande vecka nu som vernisaget är planerat? Har du någon atleje hyd att vara i då? Åh, du får hemskt gärna lägga upp bilder därifrån sen, tycker det är så spännande o hade varit så mysigt att titta in, men ja tittar i i tanken o håller tummar o tår för att det går bra bra!!



Jah tycker att du tog ett klokt beslut igår, visst kan de kännas tråkigt att behöva gå hem när de andra går vidare, men det är ju bara tillfälligt det är så. Viktigt att känna efter vad man verkligen behöver, vas kroppen behöver! Nästa gång kanske du är dansgolvets nummer one?!?!! ;)



Tack för att du delar med dig lite av den varma och väldigt fina människan du verkar vara! Jag tror på Dig!!

2012-04-14 @ 16:26:32
URL: http://skeptisk.blogg.se/
camilla

Vilken trevlig dag det låter som:D

hur känns det inför allt? förresten fint godis med papper på = geisha hihi :)



Hoppas du får en myskväll:)

kraam<3

2012-04-14 @ 18:06:23
URL: http://resanupp.devote.se
Jen

Finns rosa godis med papper på på hemmakväll :) stora chokladkulor!

2012-04-14 @ 20:13:20
URL: http://thejenna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0