Hejdå-kväll

Fredag den trettonde. Det har märkts. Stress, stress och åter stress på jobbet. Saker har pajjat och jag vet inte vad. Men det blev en fin kväll åtminstånde. Plockmat, vänner, mycket prat och skratt. Valde dock att inte följa med alla ut och dansa. Istället valde jag det kloka valet – dvs att gå hem, ta det lugnt, få i mig mitt kvällsmål som annars hade uteblivit och se en bra film med lilla mamma. Energin till att festa till det kommer den med. Bara jag fortsätter att göra dessa kloka val ett tag till.
Jag och min fina vän som lämnar Sverige på måndag :(

Jag fick uppgiften att fixa alla quesidillas. Gjorde tre olika sorter. En med pesto/rökt skinka/stark ost, en med röd pesto/rökt skinka/stark ost och en med salami/stark ost. Alla blev väldigt uppskattade. Enkelt att göra och riktigt, riktigt gott. Perfekt som tilltugg.
3 kilo godis, melon, dipp, quesidillas, annanas...mums

Hade detta vart för sisådär tre månader sedan så hade spöket i mitt huvud tagit tillfället i akt och struntat i att gå hem och äta kvällsmat. "Jag har redan ätit" hade varit ursäkten.
Visst, jag åt lite småplock nu ikväll, men det blev långt ifrån ett fulländat kvällsmål. Så jag gjorde det enda rätta – gå hem och slutfölja dagens matbehov. Känns bra!
Hoppas att ni har haft en bra fredan den 13:onde. Har ni råkat ut för några olyckor eller liknande tro? ;) 


Kommentarer
linnea

Helt klart det rätta, gjorde du! :) Bra jobbat! Vad blev det för kvällis? Tkr du är väldigt väldigt stark som åstadkommer detta på egen hand. Får man fråga om du gjort ngr "viktmässiga framsteg"? Sjukt starkt tkr jag då d det är det jag behövt stöttning igenom - att acceptera. Kramar vackraste du!

2012-04-14 @ 07:08:52
URL: http://linneahs.wordpress.com
Emma

SV: ja verkligen, åh det låter ju underbart vit funkar ju alltid!



kram

2012-04-14 @ 11:15:27
URL: http://emmaaliciouz.blogg.se/
Jen

Hur teagerar dina vänner när du inte hänger med? Bara nyfiken. Kram

2012-04-14 @ 20:15:07
URL: http://thejenna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0