Plockis

Back on track. Bubblan är nu borta och jag känner mig som moi igen. Jag hamnar i sådana där bubblor ibland. Det känns som att jag är utanför min kropp och tankarna är någonannanstans, där de inte alls ska vara. Ska bli skönt med lite helg nu. Dock blir det en liten sorglig helg då vi ikväll ska hem till en vän på "hej-då-middag". Hela sex månader ska hon iväg, men jag vet ju själv hur fort tiden går :)
Dagens to dooo: Snart är det dags för en härlig fredagsfrulle. Ställde mig och bakade frallor igår kväll, så det är precis vad som får bli min frukost idag. Plus en liten omelett på hörnet. Efter det blir det jobb. Sista dagen som jag går på upplärning, så nästa vecka blir det inga korta pass längre. Dock kommer inte mina sovmorgnar försvinna och det tackar jag innerligt för. :)
Sen blir det till att skynda sig hem för att äta och sedan åker jag direkt till en vän där jag ska hjälpa till att förbereda massa mat inför kvällen. Plockmat står på menyn. Love it! Tänkte erbjuda mig att prova en ny variant på quesadillas. Det är verkligen något man kan variera i all evighet, men det brukar alltid bli väldigt gott :) Plockmat är verkligen något som går hem hos mig. Tycker att det är mysigt att sitta och småäta och plocka med händerna.
Quesadillas med pesto och rökt skinka


Dagens mående: Känner mig betydligt mer lugn och glad idag, jämfört med igår. Plus att det är fredag. Så ja, jag måste säga att jag mår bra. :) Hur mår ni där ute?


Kommentarer
Johanna

Hoppas du får en fin dag! <3

2012-04-13 @ 14:41:07
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
isa

vad härligt att du mår bra! jag mår också mycket bra, sitter o äter choklad och tycker livet är ganska fint ;)



gott med plockmat också, det är fredagsmys på hög nivå. stor kram till dig

2012-04-13 @ 14:52:43
URL: http://cookiedough.blogaholic.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0