1 April

Första riktiga vårmånaden har nu dragit igång. Det är även en sådan månad då det händer så sjukt mycket saker också. Födelsedagar var och varannan dag, påsk, mitt vernissage och så får vi inte glömma min födelsedag heller. Rolig månad med andra ord :) Ska fira fem födelsedagar bara den här veckan.. kors i taket!
Idag när jag skulle äta frulle så insåg jag föresten vilken jäkla kanel-knarkare jag är. Är det möjligt att ta slut på en hel burk (flaska?) kanel på en och en halv vecka? haha tydligen så är de det. Får faktiskt se till att skära ner på det intaget lite.. stackars lever!
Mitt snövits-äpple som åts till frukost!

Nu ska jag bege mig mot stan en stund. Ska försöka hålla mig ifrån massa tråkiga aprilskämt idag med. Har dock redan gått på ett, typiskt! Brukar ni gå på aprilskämt eller är det ni som skämtar? ;) Jag är nog sjukt tacksam att lura. Brukar gå på både det ena och det andra. Bäst att hålla sig inne idag kanske!
Ha en fin söndag. 


Kommentarer
Johanna

Haha, jag knarkar också kanel! Jag har det på inprincip allt.. Jag har det till och med på mina mackor, så fruktansvärt gott! <3

2012-04-01 @ 16:47:48
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Johanna

Sv: men gud!! haha det låter ju helt knäppt.. Men man kanske ska testa det då, men kan inte påstå att det låter särskilt lockane :)<3

2012-04-01 @ 17:29:39
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Julia - Matblogg

Mm rött snövitsäpple är så gott :)!

2012-04-02 @ 00:28:13
URL: http://ibland.nu/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0