Wok

Väldigt vad saker man hinner med när man går upp i tid. Vilket är väldigt sällan jag gör tyvärr. Men idag vaknade jag tidigt och passade på att få lite saker gjort. Så redan klockan nio så stod jag och bakade bröd samtidigt som jag hade hårfärg som verkte i håret. Där snackar jag effektivitet! ;)

Sedan åkte jag in med en vän till stan för lite ärenden. Hoppades på att komma hem med frisörchampoo/balsam, men frisören hade stängt. Kom istället hem med lite födelsedagspresenter till Mami som fyller år snart. Kom även hem med en och annan matkasse. Så nu har jag bunkrat upp här hemma med både det ena och det andra.
Middagen skulle ätas på egen hand idag eftersom mamma jobbar sent idag. Beslutsångesten smög sig på i mataffären och jag valde istället att ta något som fanns hemma. Sagt och gjort! Slängde ihop det som kyl och frys hade att erbjuda och resultatet blev något av det godaste jag smakat på länge.
Allti-i-allo-wok med grönsaker, kassler + bulgur och sås
Hittade en grönsaksmix iaffären som hette "Grönsaker perfekta till pasta". Det var en blandning av körsbärstomater, Sugar snap peas, broccoli, grillad zucchini, grillad paprika och kronärtskocka. Underbar blandning och passar såklart till andra saker än pasta. Prova den vettja! Fanns massa olika påsar som skulle passa till olika rätter. En blandning till fisk, en till grillen osv.. men den här blandningen var verkligen my cup of tea! :)
Tog grönsaksblandningen och fräste den i soja tillsammans med champinjoner, kassler och spenat. (Älskar fräst spenat) Tills detta serverade jag en kall sås med färska örter samt bulgur. Vilken mästerkock jag har blivit! Ska se till att bjuda familjen på detta i veckan. (Familjen återförenas nämligen i veckan) ;) Just nu är vi utspridda världen över, bokstavligen!
Ikväll blir det jobb. Så nu känner jag mig förtjänt av en powernap. 


Kommentarer
Karolina

Eftersom jag nu under lång tid har gåt ti behandling på Capio så vet jag inte min vikt. Deras koncept är att man inte får se sin vikt vilket jag tycker är jätteskönt, blir bara stressad av siffrorna. Men har inte så himla långt kvar (hoppas jag), skulle tippa på 4 kg kanske.

Har du någon målvikt som du har satt upp för dig själv eftersom du inte är i behandling? KRAM

2012-04-18 @ 16:44:04
URL: http://akleian.blogg.se/
Matilda

Åh, vad gott det såg ut! Brukar du laga mat och sånt? :D

Sv: Ja tillslut så gör den nog det!

2012-04-18 @ 17:44:53
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com
Johanna

Hur går allt för dig? :) Kram

2012-04-18 @ 18:02:25
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
t

2012-04-18 @ 18:11:56
URL: http://tillfriheten.blogg.se/
tillfriheten

Sv:tack för hjälpen :) har faktiskt också tänkt att det ända rätta kanske ändå är att lyssna på kroppen!

2012-04-18 @ 18:12:56
URL: http://tillfriheten.blogg.se/
Johanna

Sv: du förstår inte hur glad jag blir över att höra det!! Livet väntar på dig :)<3

2012-04-18 @ 18:38:58
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0