Lyckad dag!

What a day! Sitter i soffan och bara stirrar rakt fram. Är verkligen helt slut. Har planerat och fixat inför den här dagen i flera månader och nu var den över. Och hur blev den då? – G-r-y-m, utan tvekan. Det kom otroligt mycket folk. Bekanta, gammla lärare, släkt och ett gäng okända. Det var inte folktomt en endaste sekund. Sammanlagt var det kring 80-90 personer där under dagen skulle jag tippa på. Fick även sålt en hel del. Så jag är allt annat än missnöjd. Och jag är även så otroligt tacksam att det kom så mycket folk. (Nästan en liten tår av både lättnad, tacksamhet och glädje)
Plockiplock med frukt, dricka, kakos och snittar
Vi var på plats vid elvatiden för att skära upp snittar, tända ljus och allt det där. Hade som sagt gjort 280 j*vla snittar. Trodde inte att det skulle gå åt. Men ack så fel man kan ha. Okej, alla gick inte åt.. men kommer nog bara behöva äta snittar till frukost i en vecka istället för tre ;) Goda blev de också! :)
Kakfat (fatet fick jag på min födelsedag)


Rosa bubbel var väl bara en självklarhet?



Lokalen gjorde verkligen alla foton rättvisa. Det är en ljus lokal som har högt i tak. Hade till och med kunnat tänka mig att göra om detta till en lägenhet och bo här. Haha. Här ser ni i allafall några utav alla tavlor.
Jag valde att sätta upp alla mina foton så man kunde få en större översikt, jämfört om man tittar på en datorskärm. Så de stora tavlorna som sitter uppe är främst till för att visa vilka storlekar man kan välja på och sedan så får man välja bland alla dessa småbilder att förstora till tavlor.
Man kan även köpa ett litet collage-paket. Där ingår tio sådana här småkort. Fick sålt rätt många sådana paket faktiskt. :)
Fina "lyckatillblommor"

Var och varannan person hade även med sig urfina blommor till lilla mig. Och det var något jag definitivt inte hade räknat med. Otroligt tacksam! De flesta blommorna var såklart rosa också. Verkar som nära och kära känner mig rätt bra. Haha.
Fina vänner som kom och stöttade


Jag hade inte velat ändra någonting alls med dagen. Allt gick perfekt! I morgon tar vi nya tag. Dock kommer det förmodligen knappt komma några alls de resterande dagarna, men måste ändå vara på plats från 12-18. Skönt att jag inte kommer behöva spendera tio timmar per dag på utställningen under veckan – vilket jag behövde idag. Inte konstigt att jag är helt seg i kolan.
Men nuuu mina kära vänner. Nu ska jag sova. Och det kommer jag göra som en prinsessa 



Kommentarer
Ida

Åh va kul att höra, värmer även mig in i hjärtat att du är så nöjd och att det blev så lyckat!



Du förtjänar det verkligen!

Stor kram

2012-04-29 @ 08:03:14
URL: http://skeptisk.blogg.se/
Linnéa

Åh du är asduktig på att ta bilder. Vad har du för någon kamera? :D

2012-04-29 @ 17:47:04
URL: http://linneajoha.blogg.se/
Stephanie Löfgren

Det ser jättefint ut! :)

2012-04-29 @ 23:07:55
URL: http://stephaniesbilder.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0