Vårfärger

Precis kommit in efter en kort liten fotopromenad. Äntligen börjar färgerna komma tillbaka – likaså mitt fotosug. Lägger alltid kameran åt sidan under vinterhalvåret då jag inte ha någon inspiration. Men nu så! :) Ska även köpa mig ett nytt objektiv hade jag tänkt. Ett objektiv som jag har suktat efter ett bra tag!
Vårblommor

Ska ta varje tillfälle i akt att gå ut och fota nu. Det skadar nämligen inte med lite fler bilder att visa på vernissaget. (Som förövrigt närmar sig med stormsteg). Spännande! :) Har ni föresten tips på gott tilltugg som man kan servera på öppningsdagen? Det ska vara något simpelt som kan stå frame under några timmar. Det där med salta pinnar känns nämligen lite trist... Funderar på att göra några goda snittar. Men vet inte riktigt vad jag ska ha i. Philadelphia och rökt skinka är alltid ett säkert kort. Och det är väl ändå något som håller sig rätt länge?!


Kommentarer
Matilda

Du tar otroligt fina bilder!

2012-04-19 @ 15:49:08
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0