Bekväm

Fick en förfrågan om jag ville komma och kika film hos en vän. Jaha, men hur ska jag då göra med mitt kvällis?, tänkte jag direkt. Tycker inte om att försvinna iväg på mina "mattider" som sagt. Förr hade jag tagit tillfället i akt och säkert struntat i kvällsmaten. Men nu tänker jag tvärt om. Visst hade jag kunna köpa/ta med mig något till henne ikväll. Men jag vet att det inte blir lika mycket som om jag äter min mat, här hemma i trygga hemmet. Och vi vill ju inte gå miste om någon energi, right? 
 
Oftast brukar jag inte ha problem med att äta borta. Men när jag väl har möjligheten till att inta mina mål hemma, ja då passar jag helt enkelt på. Vågar så mycket mer här hemma och så har jag ju allt som jag tycker om. Så istället traskar jag över när jag har fått maten i magen istället. Undra vilken film hon har tänkt sig föresten. Hoppas det är någon kärlekssaga. Sådant gillar jag – men det gör inte hon. Haha. 
 
Här sitter jag och knaprar. Hejhej!
 
Om jag varierade mig? Skulle inte tro detta. Dock har jag nytt märke på leverpastejen, andra nötter i min nötblandning, ny melonsort och mosade körsbär i yoghurten istället för jordgubbar. Så jag tycker fakiskt att det är godkänt ändå ;) 
 
Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0