Fredag

Då var det sådan där helg igen. Dock blir det ingen helg för min del, alls. Men det gör inget, för jag får helg lite senare i veckan istället, när alla jobbar. Höhö. Fast som sagt, då jobbar alla.. och vad ska man då hitta på ? Jo hörni, då åker man och belöningsshoppar i Götet. 
Men innan dess blir det en massa jobb. Är lite nervös om jag ska vara ärlig. Det är nämligen min första helg som skiftledare och det är jag som har allt ansvar när vi ska stänga. Mycket att tänka på, men det ska nog gå bra. Och går det inte bra så får jag helt enkelt acceptera läget, jag är ju inte mer än en människa trots allt. 
 
Nu är jag i allafall hemma från jobbet och har en lugn kväll framför mig. Familjen åker ut till Tjörn över helgen så jag är ensam hemma. (Parteeeeyy). Med mig och katterna vill säga. Har ingen ork att ta mig ut på några större äventyr. Det enda jag ska göra är att traska ner till affären (nåja, ta bilen), köpa något gott till ikväll och sedan kolla på en bra film.
 
I somras när jag var ensam hemma så fick jag ensamhetspaniiik, som ni säkert har märkt ett antal gånger. Men när det bara inträffar ibland så kan det vara rätt skönt. Inte för att jag på något vis störs av min familj, tvärt om. Fast ibland kan det vara skönt att dansa runt naken i huset, utan att någon bryr sig lixom ;) 
 
Men då är den stora frågan. Vad ska man gotta sig med ikväll? Bestämmer jag mig inte innan jag beger mig till affären så kommer det bara sluta med det gamla vanliga. Gott, men det kanske hade vart kul med något nytt – också gott. Behöver fylla på nöthyllan, den saken är säker. :) Dock längtar jag till den dagen då jag kan gå runt i en affär och verkligen köpa det jag är sugen på, för stunden. Utan förberedelser lixom! 
 
Hoppas ni får en mysig fredagskväll. Puss och Kram!
 
 


Kommentarer
Johanna

Sv: så mkt godare med hembakat!
Blir lugn kväll för mig med, faktiskt mysigt! :) Kram

2012-08-24 @ 18:39:53
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Rebecca

Ohh, när ska du hit till Göteborg??

2012-08-24 @ 20:25:01
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0